≫ 

Evo zašto neki muškarci i žene uopšte nisu zainteresovani za seks

Postoje vrlo logični razlozi...

  • 9

Britansko istraživanje koje je obuhvatilo 11,508 muškaraca i žena od 16 do 74 godine pronašlo je da 15 odsto muškaraca i čak 34,2 odsto žena pokazuje neku vrstu nezainteresovanosti za seks.

Razlog za to kod muškaraca su godine, erektilna disfunkcija, kao i hronične bolesti. Istovremeno, nedostatak partnera za seks i problemi u vezi takođe mogu biti okidač koji će uticati na smanjenje zainteresovanosti za seks.

Žene neinteresovanje za seks iskazuju kada imaju probleme u vezi, zdravstvene probleme, depresiju, ali i malu decu (što nije slučaj kod muškaraca).

Impotencija, Problemi, Seks, Starenje, Starost, Zrele godine, Zrelost, Zrelo doba, TAMABEPA, Penis, Erekcija Foto-ilustracija: Profimedia

Istraživanje je pronašlo da i prethodna iskustva mogu uticati na zainteresovanost za seks. Na primer, žene koje su odrasle sa negativnim stavovima o seksu ili su preživele neku vrstu zlostavljanja, čak i prvo neprijatno seksualno iskustvo, vrlo je verovatno da će pokazivati veću nezainteresovanost ka seksu u životu.

Kod muškaraca loš prvi seks nije igrao nikakvu ulogu u kasnijim seksualnim iskustvima.

Kod oba pola veliku ulogu igra i starenje, pa tako što smo stariji prirodno se smanjuje i želja za seksom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marki Djetic cg

    4. jun 2019 | 07:52

    Ja sam uvijek spreman kao vojnik za smotru😂

  • Bajka

    4. jun 2019 | 07:40

    Izuzetno kvalitetno zivim bez sexa. Cak neki misle da ga imam izobilno . Takvu energiju emitujem. Zivot je najlepsa bajka

  • Kole

    4. jun 2019 | 05:34

    Uvek sam ZA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA