≫ 

Kakva transformacija! Nakon držanja keto dijete smršala 63 kilograma (FOTO)

Tek kada se osetila kao starica od sedamdeset i kusur godina Džejn je odlučila da smrša 63 kilograma.

  • 0

Pre keto dijete tridesettrogodišnja Jana Parks iz Džordžije ceo život se emotivno prejedala, a loše navike u ishrani dovele su je do 136 kilograma.

Međutim, kada su jednostavne dnevne aktivnosti kao što su hodanje i silaženje niz stepenice postale teške za nju, znala je da pod hitno mora napraviti veliku promenu u životu.

- Uvek sam bila srećna osoba. Pozitivna i dobar prijatelj. Dugo vremena sam energiju koju je trebalo da koristim na sebe trošila na druge. Nekada sam se osećala manje vrednom i smatrala sam da moram da zaslužim ljubav drugih. Kroz ovakvu promenu sam naučila da vodim računa o sebi fizički i mentalno. Zaista volim sebe onakvu kakva sam.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🌟 Jana 🌟 (@southernketogirl) on

U oktobru 2016. godine imala je neverovatne bolove i nekoliko infekcija. Nije mogla ni da ustane iz kreveta. Tada je znala da nešto mora promeniti.

- Imala sam 31 godinu, ali sam se osećala kao da sam u telu neke sedamdesetogodišnjakinje.

A onda je probala keto dijetu.

- Bila sam veoma striktna. Prvih nekoliko nedelja sam zaista eliminisala ugljene hidrate i šećere, ali i samu potrebu da ih unosim, dodala je.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🌟 Jana 🌟 (@southernketogirl) on

Nakon nekoliko meseci teškog posla, Jana se navikla da ima tri obroka denvno.

Pre nego što je prihvatila zdraviji način ishrane, njen dan je počinjao kafom i sendvičom iz Starbaksa. Za ručak je jela brzu hranu, za užinu čips, a za večeru pastu.

A danas, za doručak popije crnu kafu i kajganu od dva jaja, za ručak proteine, porvrće i salatu, a za večeru povrće, kiselo mleko, pirinač sa paradajzom...

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by 🌟 Jana 🌟 (@southernketogirl) on

- Svima govorim da je najveća transformacija ne moje telo nego što osećam prema sebi iznutra, pohvalila se Jana - Žene su mi rekle da ih inspirišem i to mi je najlepše od svega.

Keto dijeta je bazirana na veoma malom unosu ugljenih hidrata. U sebi uključuje drastično smanjenje konzumiranja ugljenih hidrata koje zamenjuje unosom masnoća. Redukcija ugljenih hidrata dovodi vaše telo u metaboličko stanje koje se zove ketoza. Kada se ovo desi, telo postaje veoma efikasna mašina za sagorevanja masnoće radi dobijanja energije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA