Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika markan
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • markan

    18. jun 2019 | 21:42

    poruciobih svim bezboznicima nedirajte decu ako vec cinite zlocin

  • Aleksis

    18. jun 2019 | 12:32

    Ovoj zeni treba Zorica Markovic kao life couch😁Da okrenemo malo na salu, moramo!Ona mora da promeni okruzenje, prijatelje, ili da stekne nove. Kljuc je u prihvatanju sebe i situacije. Nije problem u drzavi nego u glavi. Svima nama je tesko na neki nacin i svi mozda imamo po nekad suicide misli, ali to ne znaci da to treba i da uradimo! Nema ne mogu, kukanje, ubicu se i sl. Imas decu zenooo eej? Pomisli koliko si se namucila dok si ih rodila odgajas ih vaspitavas, sta bi uradila sa njihovim zivotima da tebe nema, jel bi im bilo bolje? Ne bi. Zivi za njih, bori se za njih. Jer moras! Jer zivot nije lak ali ti jesi jaka! Promeni sve ako treba! Decu organizuj ako su veca, da ti pomazu oko kuce, promeni posao! Da! Sta ce ti taj posao gde strepis da ces dobiti otkaz svakog dana, teraj ih u majcinu sve. U manjim gradovima traze se radnici stalno a ako si u Bg izbor je jos veci. Budi srecna sa svojom decom, smej se sa njima, dogovarajte se. Nadji srecu u sitnicima. I nadji bar jednog dobrog prijatelja da ti bude podrska. Ti si jaka i hrabra zena i ne dozvoli da te ijedna situacija ubedi u suprotno! ❤️

  • Dušan

    18. jun 2019 | 12:26

    Ma u kakvoj bezazlenoj situaciji se našli samoubistvo nije rešenje. Time što se samoubijate izdajete Boga. Bog vas je poslao na ovaj svet sa razlogom. Ako je Bog mogao da izdrži sva iskušenja možemo i mi sami. Ja sam imao 3 operacije srca zadnja je bila kada se završio rat 2001. godine u Francuskoj. Bilo je pitanje tada da li ću uopšte otići na operaciju zbog stanja u državi, ali sam ipak otišao zahvaljujući dobrim ljudima koji su prikupili rada novac za operaciju. Mislite da mi tada nije padalo napamet na samoubistvo. Dok su deca bila u školskim klupama, igrala se i smejala ja sam morao pod nož da idem. Naravno da sam tada razmišljao, ali imao sam tada veliku podršku medija i ljudi oko sebe. I sad posle tih silnih problema i operacija koje sam imao da oduzmem sebi život. Ne pada mi napamet! To bi bila izdaja Boga... Bog me je vratio 3 puta u život i ja tako da mu vratim. To se zove kukavičluk i izdaja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA