Zauvek ukloni hemoroide za samo 2 minuta dnevno – bez sramotnih i bolnih pregleda

Imaš bolove i krvariš iz anusa? Teško ti je da sediš, ali i da obavljaš svakodnevne aktivnosti? Nerviraju te stalne mrlje na donjem vešu?

  • 5

Milioni ljudi širom sveta su odgovorili potvrdno! Hemoroidi su jedan od najrasprostranjenijih problema današnjice, koji nije nimalo bezazlen. Ipak, podaci pokazuju da svega pet posto obolelih traži lekarsku pomoć, i to s razlogom! Prvo, pregled lekara je sramotan i jako neprijatan. Drugo, većina lekara će preporučiti operacije koje su bolne i skupe, i ne garantuju rezultate.

Na sreću, ako i ti imaš hemoroide, ne moraš da ideš kod lekara! Ne moraš ni da isprobavaš milione nedelotvornih preparata koji mogu da pogoršaju stanje i izazovu nuspojave. Najnovije otkriće garantovano uklanja hemoroide – zauvek! Pri tome, ne izaziva nikakve nuspojave, alergijske reakcije i neprijatnosti. Sve što je potrebno je da izdvojiš 2 minuta dnevno, i već kroz 2 nedelje neprijatni hemoroidi postaju prošlost. Ubrzo ćeš moći da živiš normalno jer ćeš se u kratkom vremenskom periodu rešiti hemoroida!*

HCC

Foto: Promo/HCC

Šta izaziva nepodnošljive bolove i oticanje u rektumu?

Hemoroidi mogu da se pojave u bilo kom periodu života. Na njihovu pojavu utiču težak fizički rad, rad „na nogama“, sedelački način života, trudnoća i rađanje, loše prehrambene navike, konzumacija alkohola, zatvor ili proliv, proširene vene i krvni ugrušci, i nasledni faktor. Smetnje mogu da budu različite - od vrlo blagih do jako bolnih, praćenih krvavim tragovima na donjem vešu. Sve smetnje se postepeno razvijaju.

Zato, ako te trenutno ne muče hemoroidi ili su simptomi izrazito blagi - ne čekaj da se stanje pogorša.

Ne radi se samo o svrabu - hemoroidi su OPASNI po zdravlje. Šta utiče na pojavu hemoroida?

- Sedelački način života

- Rad „na nogama“

- Težak fizički rad

- Loše prehrambene navike

- Alkohol

- Trudnoća i rađanje

- Zatvor ili proliv

- Proširene vene

- Krvni ugrušci

- Nasledni faktor

HCC

Foto: Promo/HCC

Marinina bolna priča i rešenje

Marina se ceo život borila sa bolnim hemoroidima. Uvek je sedela pod određenim uglom jer su je hemoroidi boleli i svrbeli. Pazila je da nigde ne ide bez dnevnog uloška na gaćicama jer su joj hemoroidi često krvarili. Mrzela je svoj problem, ali nije uspevala da nađe lek. Tako je, u nadi da će uskoro moći da živi normalno, isprobala sve što bi joj neko preporučio.

Osećala se vrlo neprijatno kada bi morala duže da sedi. Hemoroidi su joj otežavali posao, jer je većinu dana provodila za računarom. Imala je spoljašnje hemoroide koji su oticali i užasno boleli, i unutrašnje koji su često krvarili. Bilo je dovoljno da samo podigne nešto teško, ili da malo ozebe. Sve što Marina pamti iz svoje mladosti su narodni lekovi i preparati kojima je svakodnevno tretirala hemoroide.

Otkako je otkrila AsanaFresh kremu njeni problemi su nestali, nema krvarenja i bola, i može opušteno da sedi. Danas se Marina samo priseća problema sa hemoroidima.

HCC

Foto: Promo/HCC

Dobra vest za muškarce i žene

Zahvaljujući revolucionarnom otkriću naučnika, hemoroidi su stvar prošlosti. Možeš slobodno da se krećeš i sediš bez neprijatnosti, bola, svraba, peckanja i krvarenja. Rešićeš se hemoroida i više nikada nećeš morati da se brineš zbog njih. Što je najbolje od svega – hemoroidi se više neće vratiti!

Konačno je otkrivena tajna koja će ti to omogućiti. Otkrij moćnu, 100% prirodnu kombinaciju pomoću koje ćeš se rešiti bolnog i neprijatnog problema. Jednom zauvek zaboravi na bolne operacije i bacanje novca na nedelotvorne kreme i preparate.

Vrhunski stručnjaci su napravili popis prirodnih sastojaka koji su dokazano delotvorni protiv hemoroida. Ova čuda prirode pomažu u borbi sa bolnim i neprijatnim hemoroidima, i u zaustavljanju krvarenja.

Problemi sa postojećim tretmanima hemoroida

Operacije i podvezivanje hemoroida gumenom trakom su nešto na šta odmah treba da zaboraviš. Ako se pitaš zašto, evo odgovora.

Prilikom klasične operacije hemoroida oporavak traje i po 4-5 nedelja. Hemoroid se odstrani rezom pod opštom anestezijom. U velikom broju slučajeva hemoroid se vrati. Lečenjem THD metodom operacije se podvežu arterije koje dovode krv u hemoroidalne čvorove, i tako se otklanja sam uzrok nastanka problema sa hemoroidima. Operativni zahvat se izvodi pod lokalnom anestezijom, a oporavak traje 1-2 dana.

Podvezivanje hemoroida gumenom trakom (Barron ligatura) je najčešći postupak za uklanjanje hemoroida od prvog do trećeg stepena. Izvodi se u ambulanti bez anestezije i čišćenja creva, a postupak traje oko jedan minut. Gumene trake ili prstenovi se postavljaju oko vrha unutrašnjeg hemoroida, čime se onemogućuje dotok krvi u hemoroid, koji će se smanjiti i na kraju otpasti.

AsanaFresh krema - snažna kombinacija prirodnih sastojaka

Otkako je otkriveno koji prirodni sastojci rešavaju problem sa hemoroidima, sve je više preparata na njihovoj bazi. Najvažniji je visok kvalitet i pravilan odnos sastojaka, što je moguće naći u AsanaFresh kremi.

Upravo zato AsanaFresh krema dokazano može da ti pomogne da:

- Ukloniš otoke, bol i peckanje u analnom otvoru

- Poboljšaš protok krvi

- Brzo obnoviš zidove krvnih sudova i zaustaviš krvarenje

- Razrediš krv

- Ojačaš zidove vena

- Smanjiš krvne ugruške (uzrok hemoroida)

- Pročistiš i oporaviš vene u području karlice

- Regenerišeš sluzokožu

Najbolje od svega je što ne moraš da razmišljaš o rizicima koje nose ostali tretmani hemoroida. AsanaFresh krema je delotvorna, a pri tome i bezbedna za korišćenje. Bezbolna metoda uklanjanja hemoroida je samo danas dostupna na posebnoj akciji sa 50% popusta na revolucionarnu kremu AsanaFresh. A to još nije sve! Distributer ti garantuje 100%-tno zadovoljstvo proizvodom. Ako u roku od 44 dana ne postigneš željene rezultate, možeš da vratiš proizvod. Čak i prazno pakovanje. Dobićeš punu cenu proizvoda nazad.

Odlučite se za prirodnu, delotvornu i dokazanu formulu kojom ćete se rešiti problema sa hemoroidima. Rešite se hemoroida bez neprijatnih pregleda i bolnih operacija! Iskoristite posebnu ponudu za naše čitaoce – 50 % popusta SAMO DANAS!

Zašto biste tolerisali bol, peckanje, krvarenje i oticanje, i trošili novac na skupe operacije, kada već danas možete da se na 100% prirodan način rešite hemoroida, kod kuće? Iskoristite jedinstvenu priliku – AKCIJA JE OGRANIČENA: 50% popusta na revolucionarnu kremu AsanaFresh je dostupno samo našim čitaocima! Uštedećete pola vrednosti proizvoda za uklanjanje hemoroida jer ćete umesto 9.380,00 din sada platiti samo 4.690,00 din. Kliknite ovde za narudžbinu >>.

UPOZORENJE: Zbog povećane prodaje su dnevne narudžbine ograničene.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Provereno najbolje

    24. jun 2019 | 16:12

    Beli luk i kantsrionovo ulje. Beli luk treba da odstoji u kantarionovom ulju 24h, potom procediti i to je to. Ruznog je mirisa ali pomaze 😊

  • Ceca

    24. jun 2019 | 17:38

    Sta sa tim uljem? Pijes ili mazes?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA