≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trik sa kondomom sprečava preranu ejakulaciju - dokazala doktorka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Napokon ćete moći da vodite ljubav mnogo duže i to sa potpunim uživanjem

  • 11

Pod preranom ejakulacijom se smatra situacija kada muškarac svrši jako kratko po penetraciji. Kako ovaj problem postaje sve češći, pojavila su se mnoga istraživanja na tu temu, a jedno u sebi čak krije trik sa kondomom koji odlaže ejakulaciju kako bi vođenje ljubavi trajalo duže.

Prema britanskom Nacionalnom zavodu za zdravlje problem prerane ejakulacije je u zabrinjavajućem porastu.

Dr Šahzad Harper, stručnjak za menopauzu i hormonalne promene koje utiču na libido, je otkrila jednostavan trik koji može da bude prevencija za ovaj veliki seksualni problem.

Penis, veličina, Erekcija, Impotencija, Potencija, TAMABEPA

Foto-ilustracija: Profimedia

- Kada neko ima preranu ejakulaciju ili anksioznost tokom seksualnog odnosa, postoje sitnice koje se mogu uraditi kako bi se vođenje ljubavi u momentu popravilo i dobilo oblik koji zaslužuje - ističe dr Harper i dodaje da ona preporučuje korišćenje dva kondoma istovremeno kako bi se smanjila osetljivost penisa.

- Treba znati da čak i sitne estetske promene mogu da odlože svršavanje kod muškarca i da paru priušte uživanje u odnosu kakvo zaslužuju - jasna je dr Harper.

Kada se radi o anksioznosti koja se javlja tokom sekaualnih odnosa, važno je obratiti se lekaru kako bi se dobili antidepresivi koji sadrže serotonin koji se selektivno otpušta u organizam.

Iako se doktorka i britanski Nacionalni zavod za zdravlje slažu po pitanju anksioznosti, ta institucija ne potvrđuje da korišćenje dva kondoma odlaže ejakulaciju.

(Telegraf.rs / dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • humanist

    22. jun 2019 | 03:18

    Dobro i kako će onda muškarac uopšte osetiti da je “u procesu”,kroz 2 kondoma?!Sa jednim to nije to,a kamoli i drugi navući.Zaključak-idiotizam!

  • Dragan

    22. jun 2019 | 00:38

    I sa jednim kondomom izgubim osetljivost a ne jos dva da stavim,smesno

  • maa

    22. jun 2019 | 07:49

    Ma carapu jos jednu preko kondoma za svaki slucaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA