≫ 

Evo šta jede popularna nutricionistkinja za doručak, ručak i večeru (FOTO)

Potvrdila je da se zdravo hrani i da sledi i sama savete koje daje drugima

  • 2

Ameljia Frir je potvrdila da živi i hrani se upravo onako kako promoviše u javnosti. Opisala je tačno kako izgleda jedan njen dan što se ishrane tiče i bilo bi dobro za vaše zdravlje da je sledite.

Amelija je poznata nutricionistkinja i terapeut. Pomogla je mnogima da svoj životni stil promene na bolje.

Da se ona i sama pridržava onog što savetuje drugima, potvrdila je i za jedan časopiš otkrivši šta sve pojede u danu, ali i koja su joj omiljena jela.

Doručak

- Obožavam ukusan doručak, a najčešće jedem jaja. Smatram da je doručak važan jutarnji obrok. Moj obično sadrži belančevine i neke zdrave masti. Najdraža su mi kuvana jaja s pečenim povrćem, najbolje sa četvrtinom avokada s maslinovim uljem - rekla je Amelija.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amelia Freer (@ameliafreer) on

Ručak

- Supe od povrća su zakon. Zasite me, brzo se pripremaju, a moguće ih je skloniti i u zamrzivač. Jedem ih nekoliko puta sedmično, a obično ih pripremam od sezonskog povrća ili s domaćom piletinom. Dodajem u njih često leblebija ili pasulj jer su dobar izvor proteina i vlakana. Jedna od dražih mi je supa od tikvica, kelja, luka, pasulja i spanaća s feta sirom koji dodam na kraju. Ako sam jako gladna tokom dana, pojedem tost bez glutena s nekoliko kapi maslinova ulja, koje ga čini savršenim obrokom - opisala je svoj ručak Frir.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amelia Freer (@ameliafreer) on

Večera

- Otkako sam postala majka nemam više vremena za kuvanje složenih obroka u nekoliko navrata, pa ponekad pripremim i više kako bih imala za drugi dan. Pečena piletina sa zelenim povrćem i pečenim šargarepama je jedan od mojih najdražih izbora. Drugi dan ostatke piletine obično iskoristim za ručak - poručila je nutricionistkinja.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amelia Freer (@ameliafreer) on

(Telegraf.rs / radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jooooooj

    30. jun 2019 | 18:55

    Avokado daj molim te,obični paradajz neko sebi ne može priuštiti

  • Ika...

    30. jun 2019 | 23:40

    Dobra i zdrava ishrana jos kad bi i bilo moguce uvek tako doruckovati,rucati i vecerati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA