≫ 

Testeninu je potpuno bezbedno podgrejati i sutradan, ali s ovim namirnicama se nemojte igrati

 ≫ 

Pirinač, na primer, nije dobar da se podgreva

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Гидри
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ja

    22. avgust 2019 | 10:37

    Krompir, jaja i testeninu ni slučajno ne podgrevati. Nikako! Sve ostalo može.

  • Boža zemunac

    22. avgust 2019 | 10:28

    E, stvarno da nema britanske studije ne bih znao šta da jedem.

  • Гидри

    22. avgust 2019 | 10:12

    Ма ја обожавам јагњетину и прасетину, како врућу, тако и из фрижидера.. И ништа јој не фали, као и мени... Само што оне нестају великом брзином, па морам да обнављам залиху.. Па онда после ладни шприцер или пиво. Леле...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA