• 0

Bez kose i otečena, ali se ne predaje: Glumica se oglasila iz bolnice (VIDEO)

Morala je da bude hrabra zbog sina

  • 0

Američka glumica Selma Bler  krajem prošle godine podelila je s javnošću potresnu vest. Već godinama boluje od multiple skleroze, a najveći izazov nije joj bilo suočavanje s bolešću, već sa osmogodišnjim sinom Arturom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Svesna koliko će bolest uticati na kvalitet života njenog mališana, Selma nije imala drugi izbor nego da bude hrabra. Odlučila je da se ne prepušta bolesti, a svaki "dobar" trenutak, retke momente kada bolest popusti, koristi za zabavu sa Arturom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Svega nekoliko dana nakon što je na društvenim mrežama s javnošću podelila  simpatične fotke ludiranja sa sinom, zvezda filmova “Pravna plavuša”, “Okrutne namere” i “Helboj”  našla se u bolnici, na novoj turi lečenja.

- Malo glupiranja u bolnici ovog leta - napisala je Selma i zahvalila se prijatelju na inspirativnom poklonu aludirajući na periku upadljive ružičaste boje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

- Mislila sam da je dovoljno da staviš ovakvu periku na glavu i izgledaš kao Kajli Džener -  rekla je glumica navodno razočarana rezultatom u ogledalu i dodala da je do te mere ćelava i naduvena, da joj ni perika ne može pomoći.

Multipla skleroza se javlja najčešće u dobu između 20. i 40. godine života, ali se može manifestovati i u bilo kom životnom periodu. Žene oboljevaju tri puta češće od muškaraca, a simptoni nisu uvek vidljivi zbog čega ju je izuzetno teško dijagnostikovati.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima