≫ 

Šokantno priznanje rijaliti zvezde: "Sebe smatram potpuno zdravim čovekom koji je HIV pozitivan"

Zvezda Netflixovog šoua Queer Eye priznao da je HIV pozitivan

  • 7
Jonathan Van Ness Foto: Tanjug/AP

Američka rijaliti zvezda i poznati frizer Džonatan Van Nes u intervjuu za "Njujork tajms" otkrio je da je zdrav i ponosan "član prelepe HIV pozitivne komune".

Zvezda rijalitija Queer Eye u svojim memoarima "Over the Top", o kojima je pričao u intervjuu otkrio je i da je bio žrtva seksualnog zlostavljanja, ali i homofobičnih napada tokom školovanja.

Jonathan Van Ness Foto: Tanjug/AP

U ranim dvadesetim postao je zavistan od metamfetamina i bio dva puta na rehabilitaciji. I dalje pije i puši marihuanu, ali od jačih droga ne konzumira više ništa.

U 25. godini je otkrio da boluje od virusa HIV-a nakon što se onesvestio od simptoma sličnih gripu dok je radio u salonu. Nakon što je video rezultate testa, kako piše u svojoj knjizi, "taj dan je bio nešto najgore na svetu".

Inače, Džonantan se proslavio u rijalitiju koji se emituje na Netflixu, a fanovi ga vole zbog njegove harizme, ali i strastvenoj posvećenosti poslu kojim se bavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kokosav

    22. septembar 2019 | 12:10

    Nije problem u njemu nego u sistemu koji je stvorio takvu sferu da ovakvi za sebe mogu da kažu da su normalni, a ovi koji gledaju drugačije da su abnormalni

  • 88

    22. septembar 2019 | 10:47

    Sacuvaj Boze

  • Ni

    22. septembar 2019 | 10:43

    Jedna bolest nije toliko smrtonosna i bolesna kao odnos izmedju ljudi???!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA