≫ 

Većina Srba pati od ateroskleroze i povišenog holesterola, a ove 3 jeftine namirnice provereno leče

 ≫ 

Najefikasniji i najjeftiniji čistači krvnih sudova i "ubice" lošeg holesterola

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Radmila
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Lula

    10. oktobar 2019 | 23:28

    Osnovno pravilo je da nema pravila. Oko 58. god pritisak mi je bi najnizi oko 100/70 a najvisi 120/80. Genetski po ocevoj lininiji svi pa i ja imali smo povisen holesetol. Gubitkom menstruacije pritisak je poceo da varira, raste i pada. Od 60. god pijem tablete za pritisak, holesterdol mi ide od 6-8 i lekar mi je uz tablete za pritisak dodao i holip 10 mg za holesterol. To mi je drzalo pritisak i holesterol pod kontrolom i u normali. Relativno sam se dosta kretala svakodnevno sto pesice sto biciklom. U 69. god osetila sam neke promene, prilikom voznje biciklom bol u grudima koji se siri u vilicu i ako nastavim sa voznjom dale pocnu da mi trnu obe ruke. Ako sdjem sa bicikle i krecem se laganim korakom sve prestaje, to se desava 3-4 puta. Radi tih problema odlazim kod kardiologa, rezultati pregleda: pritisak 120/80, EKG odlican, ultra zvuk ne moze bolji da bude, apsolutno sve masine govore da je sa mojim srcem sve u redu, cak i protok krvi je normalan, rad srca i sve, sve ostalo. Ohrabrena od lekara odlazim do marketa uverena "Tresla se gora rodio se mis" do marketa ima 20 minuta, ispred marketa krece akutni infarkt, pokupi me hitna i zavrsavam u Kragujevcu u angio sali. Dva produvavanja i 1 stent na desnoj strani, u levu stranu ne ulaze jer mi pritisak konstantno nizak, to ostavljaju za kasnije. Eto pravilo je da nema pravila i da je Kardiolog vise verovao masinama no meni a opisala sam mu j sve simptome da se srce gusi, nije mi verovao.

  • Dragojlo

    01. oktobar 2019 | 22:04

    Pusenje u zatvorenim prostorijama!

  • Radmila

    27. septembar 2019 | 12:42

    Moj problem je takodje bio sto sam imala povecan holesterol, duzi niz godina pila sam tablete za skidanje masnoce, ali sam bila nezadovoljna njihovim slabim dejstvom. Medjutim citajuci na portalima naisla sam i na pozitivne komentare o suplementima a narocito o kurkumi, tako i ja mogu da potvrdim da je vrlo lekovita ne samo za krvne sudove nego leci i mnoge druge bolesti. Zato sam ja koristeci kurkumu sebi pomogla i sada nemam problema sa holesterolom sve pohvale za pro100 koja mi je pomogla da popravim svoje zdravlje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA