• 3

Ponuda koja se ne odbija: Daje ćerki 1.500 dinara za svaki sat proveden u teretani

Da li biste vi pristali?

  • 3

Jedan otac bio je jako zabrinut zbog ćerkine kilaže, pa je otkrio da joj je ponudio 15 dolara za svaki sat proveden u teretani. Nažalost, njegova supruga misli da je ovaj plan "užasan".

Kreativni tata upitao je korisnike na Redditu da li je loše što želi da plaća svojoj dvadesetdvogodišnjoj ćerki za svaki sat proveden u teretani.

- Nije više u pitanju to što estetski ne izgleda lepo, već sam jako zabrinut za njeno zdravlje. - požalio se pedesettrogodišnji otac.

Njegova ćerka se nedavno odselila u drugi grad u kojem studira, a pošto ima i posao pored toga, primetio je da je u potpunosti zapustila svoj izgled.

- Pokušao sam da pričam s njom o njenoj težini. Prihvatila je to, ali vidim da je bila malo povređena. Nažalost, nema dovoljno motivacije da ide u teretanu pored svega drugog što ima u životu. Predložio sam joj da ću joj za svaki provedeni sat u teretani platiti 15 dolara. Verujem da će je to ohrabriti.

Iako njegova supruga misli da je to užasna ideja, on smatra da će tako podstaći svoju ćerku da živi zdravije.

Međutim, bilo je nekih koji su se složili da će vežbanje pomoći, ali da je 80 dijete zapravo ishrana.

- Slažem se da će joj bolja ishrana pomoći da izgubi više kilograma, ali ako dobija 10 dolara po satu na poslu, a 15 u teretani, siguran sam da će vežbati više nego ikada i imati više novca da kupuje bolju hranu. - istakao je.

Šta vi mislite o ovakvom načinu motivacije?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Mara

    Novac je motivacija u svemu.

  • Cc

    Pa ko ce da brine za izgled kad nemas vremena od posla ni da spavas a ne nesto drugo.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima