• 1

Dr Nuri Soysal operiše poznate svetske face, a sad je stigao u Beograd i stvara umetnost na licu

Dr Nuri jedan je od najboljih turskih i evropskih rekonstruktivnih hirurga

  • 1

Beogradska Opšta bolnica "Aurora" može da se pohvali vešću da jedan od najboljih turskih i evropskih rekonstruktivnih hirurga, dr Nuri Soysal, od sada pregleda i operiše sve zainteresovane pacijente iz Srbije i regiona, u njihovim prostorijama.

Dr Nuri je načelnik rekonstruktivne hirurgije u vodećoj turskoj Internacionalnoj bolnici Adžibadem, a iza sebe ima više od hiljadu uspešno obavljenih operacija, intervencija na licu poznatih svetskih ličnosti...

- Da bismo napravili savršen nos moramo uzeti u obzir celo lice, njen oblik, telo, starost, širinu glave, kao i ulogu drugih organa. Sve treba uzeti u obzir, ne samo "ovaj ugao je ovakav, onaj ugao je drugačiji", zato što treba da razmišljamo o trodimenzionalnom nosu na trodimenzionalnom licu. Tako da, ne radi se samo o jednoj stvari kad je reč o savršenom nosu. Potrebno je postići harmoniju celokupnog lica - kaže dr Nuri za Telegraf.

Operacija nosa, nos, kolagen

Foto-ilustracija: Profimedia/Panthermedia

On ističe da je "profil jako važan za lice, ali da se ne razmišlja toliko o njemu".

- Tri organa čine profil: čelo, nos, i brada, tako da treba razmišljati da sva tri organa budu prilagođena jedan drugom. Ako o tome ne mislimo, možemo da napravimo savršen nos, ali oblik profila je drugačiji i onda dobijamo tzv. "galeb lice" - dodaje hirurg.

Dr Nuri objašnjava da ljudi u zadnje vreme žele da budu prirodniji, ali i da se taj trend menja iz minuta u munut.

Kako estetsko ulepšavanje nosa utiče na zdravlje, ali i zašto ose dr Nuri Soysal razlikuje od ostalih hirurga, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Njena dizajnirana vagina košta 14.400 evra

 

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Putin R.S

    Ana Korac ce biti prva da popravi plastiku.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima