Preživeti sezonu slava: Evo kako da ne dobijete 2kg po slavi, ali i kako da se rešite mamurluka
Nutricionistkinja Ana Petrović ekskluzivno za "Telegraf" otkriva trikove uz pomoć kojih ćete "preživeti" nadolazeću sezonu slava.
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
Miki
Nisam neki hemičar ali nije jasno kako jabukovo sirće može da bude baza!
Bojan
Hahahaahah 2 kg po slavi. Nije problem sta i koliko se jede i pije za slavu već izmedju slava znači svaki dan. Ako se pazi svaki dan onda nije strašno i da za slavu pojedete malo više
branko
pa valjda kultura i obicaji na slavi zahtevaju da se ne bude prozdrljivo, nego bas slava treba da nas podseti na umerenost u svemu, na umerenost u jelu a i u picu, uostalom slava je slavski kolac, sveca i zito