Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • @Laki

    23. novembar 2019 | 21:42

    Kod nas u kući svaki dan pasulj. Ima se, može nam se.

  • Helena

    23. novembar 2019 | 20:02

    Mešavina:oraha,lešnika,badema,pečenog susama, pečenih leblebija, kikirikija, suncokreta, golice,suvog grožđa i suvih urmi.Šaka do dve dnevno.Kakav avokado.Em mnogo jeftinije,em mnogo zdravije.

  • Deda mraz

    23. novembar 2019 | 18:14

    Isecem dva avokada na kockice , zatim iscedim limun na to... (pola limuna) par kapi maslinovog ulja, lepo posolim, i pospem malo sitnog bibera... Probaj te...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA