• 0

Jedna od glavnih manekenki Viktorijinih anđela otkrila da je trezna već deset godina

Švedska manekenka ne pije već 10 godina. To je bila odluka koja joj je promenila život

  • 0

Poznata manekenka Viktorijas sikreta Elsa Hosk posvetila je Instagram post posebnoj godišnjici u njenom životu.

Tokom tinejdžerskih godina, Elsa (31) je imala problem sa alkoholom. Sada je po prvi put otkrila kako je uspela da se odrekne ove toksične navike.

Filmski festiva u Veneciji

Foto: Tanjug/AP

- Pre deset godina bila sam potpuno izgubljena. Nisam imala posao, pa sam se preselila u Njujork. Tamo sam se još više izgubila. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da sam upravo ja izvor svih problema. Otreznila sam se i održala se takvom. Tada sam shvatila da sam bila alkoholičarka i da je pored mene prolazio čitav svet koji je trezan. Upoznala sam neke sjajne ljude i polako sam ponovo pronašla sebe. Nikada nisam mogla da pretpostavim šta će se nakon toga dogoditi. Nemam reči koliko sam zahvalna- napisala je Elsa.

Manekenka je pre nekog vremena otkrila da je postala trezna sa 20 godina, a taj momenat je okarakterisala kao trenutak kada je spasila sebi život.

Victoria's Secret Fashion Show

Foto: Tanjug/AP

Jednom prilikom su je novinari pitali da li pije i puši na šta je ona odgovorila:

- Odrekla sam se svega toga kada sam imala 20 godina. Evo već 10 godina ne pijem- rekla je tada.

- Momenat kada sam se odrekla pića nije značio da se moj život tu završava. Tada je počeo moj stvaran, prelep, veliki, srećan i uspešan život. Upravo suprotno od onoga što sam mislila. Na početku je bilo teško jer sam bila alkoholičar, ali bila je to najbolja odluka koju sam donela u životu. Sasvim je u redu da ne pijete i ne drogirate se. Pre dve godine sam prestala i da pušim. Koristim elektronske cigarete i nadam se da ću i s tim prekinuti jednog dana- zaključila je lepa plavuša iz Švedske.

Elsa je deo jata Viktorijinih anđela od 2011. godine, a 2015. je zvanično postala anđeo. Najpoznatije je i lice modne marke Guess.

Video: Prvi ples sa venčanja: Udala se prva Srpkinja koja je postala Viktorijin anđeo

(Telegraf.rs/B.K.)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima