≫ 

Pevačica priznala da joj je pretila ozbiljna opasnost od smrti: "Umirala sam, zaista jesam..."

Irska pevačica Šinejd O'Konor se osvrnula na prošlost i javno progovorila o suicidalnim mislima koje je imala tokom proteklih godina

  • 1

Kontroverzna pevačica Šinejd O'Konor, poznata po brojnim kontroverzama tokom karijere i u privatnom životu, od 2015. godine se suočavala sa brojnim životnim nedaćama - pokušala je samoubistvo, prešla je u islam i promenila ime u Šuhada Davit, ali i bežala iz svog doma...   

Skandalozna umetnica sada je progovorila o najvećim mentalnim krizama koje je imala, te je kazala da "ne bi bila ovde da njena priča nije stigla do javnosti".

Šinejd O'Konor Printskrin: Facebook/Sinead O'Connor

Zahvaljujući brojnim terapijama Šinejd se sada vratila muzičkoj karijeri, a u emisiji komičara Tomija Tirnana otkrila je zašto je svoju patnju putem interneta delila sa ljudima širom sveta...

- Više ne patim, to je sve deo prošlosti, hvala Bogu. U to vreme, želja mi je bila samo da ostanem živa. Bila sam mnogo usamljena iako sam bila u kontaktu sa javnošću, ali i veoma očajna. Umirala sam, zaista jesam, ali sam shvatila šta može da me održi u životu - kazala je.

Šinejd smatra da su mnogi ljudi skloni suicidu zbog mentalnih oboljenja, a pojedinci zbog užasnih dešavanja koja ih zateknu u nekoj fazi života...

Šinid O Konor, Sinead O'Connor Foto: AP/Tanjug

- Mnoge loše stvari su se desile u mom životu i mentalno me izbacile iz koloseka, kao što je radikalna histerektomija (zahvat u kojem se uklanjanja materica). Sada se tome mogu smejati, ali u to vreme je bilo užasno iskustvo - prisetila se događaja iz prošlosti irska zvezda.

Pevačica se oporavila i svoje slabosti ostavlja iza sebe.

- Ne uživam u patnji. Nisam jedan od tih umetnika koji oseća da ne mogu da budu kreativni ako ne pate, u stvari kod mene je suprotno. I sada je gotovo sve, hvala Bogu. A sjajna stvar u vezi sa mentalnim problemima je što možeš opet da se oporaviš - istakla je 53-godišnja muzičarka.

Šinejd O'Konor Printskrin: YouTube/biffythecat1

U intervjuu pred kamerama, Irkinja je takođe otkrila da nema puna puno prijatelja jer prati od agorafobije - straha od otvorenog prostora.

Video: Šarliz Teron godinama se bori protiv depresije, a evo kako je otkrila bolest

(Telegraf.rs/K.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA