Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Luka
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marijana

    09. februar 2020 | 18:14

    Ne pijem alkohol , ne pusim cigarete valjda mogu sebi da priustim badem.Zdravlje nema cenu.Ja lepo u teglu stavim badem,lesnik orah brazilski I nas domaci,smokve i urme I sve to prelijem medom , konzumiram svaki dan.A volim kada kupim I sirov badem pa ga dobro usolim I ispecem u rerni.

  • Luka

    09. februar 2020 | 13:36

    To da se ne spusta

  • 09. februar 2020 | 05:47

    Jasno da su zdravi samo sirovi bademi. Pečenjem se stvaraju toksični spojevi koje treba izbjegavati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA