• 6

Bol je i te kako povezan sa vašim emocijama: Šta znači kada imate glavobolju ili vas bole leđa?

Mnogi bolovi su zapravo proizvod psihosomatskih reakcija tela na okolinu

  • 6

Pazite na svoje telo.

Glavobolja

Ako imate glavobolju, onda je to jasan znak da doživljavate veliki stres. Ako se bol pojačava, to može ukazivati na negativan osećaj koji se doživljava iz dana u dan. Odvojite malo vremena da se opustite i rešite stresa.

Bol u vratu

Ako vas boli vrat, to znači da vam je teško da oprostite voljenim ili sebi nešto što zamerate. Da biste se rešili ove neprijatne senzacije, trebalo bi da budete pažljiviji prema ljudima.

Bol u ramenima

Ako vas bole ramena, to znači da nosite težak emocionalni teret. Pokušajte da rešite problem bez nepotrebne žurbe, a u budućnosti preventivno utičite na negativne događaje, i ne dozvolite sebi tektonske poremećaje.

Bol u gornjem delu leđa

Ako vas boli gornji deo leđa, to ukazuje na nedostatak emocionalne podrške. Svima su potrebni ljubav i razumevanje. ako vam ovo nije dovoljno, onda je vreme da više izlazite i steknete nove prijatelje.

Bol u donjem delu leđa

Donji deo leđa boli samo ako ste opterećeni materijalnim stvarima. Došlo je vreme da rešite svoje finansije i naučite kako da jasno planirate svoje troškove.

Bol u laktu

Ako vas bole laktovi, onda to ukazuje da se protivite određenim promenama u životu. Ako vam ruke nemaju mira, znači da morate pod hitno da se smirite i odmorite. Pokušajte da vodite umeren način života.

bol čovek oko suza

foto: pixabay.com

Bol u rukama

Ako vas bole ruke, to znači da ne možete komunicirati s ljudima u onoj meri koja vam je potrebna. Trebalo bi da razmotrite i nove prijatelje, obratite pažnju na kolege s posla i uspostavite nove kontakte.

Bol u kukovima

Ukazuje na to da ne volite previše da se krećete. Odupirete se ne samo bilo kakvom fizičkom kontaktu već i uobičajenom toku vremena. Teško vam je da preživite promene u životu i previše ste pažljivi pri donošenju odluka.

Bol u kolenima

Sugeriše da ste previše sebični i razmišljate samo o svojim problemima. Trebalo bi da budete ljubazniji prema ljudima. Pomozite nekom i ne zaboravite da ste i vi jedan običan čovek.

(T.T./Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    Ili jednostavno imate osteoporozu.

  • Nels

    Mene sve boli! I sta ja sad da radim

  • ....

    Uh koje definicije?! Pa ko sam ja, sve me boli!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima