≫ 

Četiri miliona pregleda: Snimala se pre prekida trudnoće, pa izazvala bes javnosti

Upozoravamo vas da je snimak uznemirujuć

  • 5
Abortus

Printskrin Tik Tok / Tviter / iheartmindy

Dve tinejdežerke snimile su video na putu do ginekološke klinike, u kojoj je jedna od njih imala zakazan termin za abortus, a njihovo skandalozno ponašanje zgrozilo je svetsku javnost. 

Na snimku se pojavljuje devojka po imenu Ešli koja se sve vreme smeje, uprkos činjenici da će uskoro da se podvrgne operativnom zahvatu, dok se njena najbolja drugarica trudi da zabeleži sve detalje kroz koje prolazi - od testa za trudnoću do čekaonice i ultrazvuka.

Video pod nazivom "Vreme za abortus" počinje scenom u kojoj tinejdžerka stoji pred ogledalom dok njega drugarica drži test za trudnoću.

- Kako se osećaš, Ešli? - upitala ju je.

Potom trudna dvadesetogodišnjakinja pred kamerom pokazuje svoj stomak te otkriva, kako mnogi sumnjaju, da je trudnoća već odmakla...

 

Njih dve se potom pojavljuju u ginekološkoj klinici "Planirano roditeljstvo" koja se nalazi u Kaliforniji.

S obzirom da trudna devojka nastavlja da se smeje, a potom počinje uzbuđeno da pleše u čekaonici, čini se da je srećna što će uskoro da prekine trudnoću, u poređenju sa sumornim parom u blizini čija tuga se vidi na licima.

Poslednji prizor otkriva kako se tinejdžerka smešta na sto dok je prijateljica snima i zumira njen ultrazvučni pregled.

Abortus

Printskrin Tik Tok / Tviter / iheartmindy

Šokantan video je pregledan više od četiri miliona puta i sasvim očekivano izazvao je burne reakcije javnosti. Nekoliko puta je uklanjan sa interneta, ali viralno i dalje druži popularnim društvenim mrežama.

- Meni i mojoj ženi je saopšteno da ne možemo da imamo decu, a potom se čudo desilo i uspela je da zatrudni.... Međutim, izgubila je bebu prošle nedelje. A sada sam video ovaj klip. Svet je stvarno otišao do đavola - napisao je jedan muškarac.

- Ponašati se ovako, kao da je u pitanju neka proslava, je samo po sebi užasno. Ali postavljati to na društvene mreže... Sramota! - dodao je jedan korisnik interneta.

- Evo šta se desi kada indoktriniraš celu generaciju, pa je odluka da ne rodiš svoje dete gotovo identična kao naručivanje hrane u nekom od restorana - napisao je jedan Tviteraš.

Kakav je vaš komentar povodom ovog video-snimka? Da li roditelji treba da odgovaraju za ovu 20-godišnju devojku i kakav savet biste mogli da date mladim devojkama?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA