≫ 

Mučila ju je užasna migrena, a lekovi nisu pomagali: Ova sitnica iz kuhinje je napravila čudo!

Trik koji će vam pomoći da se za 20 minuta oslobodite jakog bola u glavi

  • 5
Migrena Foto: Pixabay

Ljudi koje pate od migrene znaju koliko je jak taj bol. Migrena vas može uznemiravati i usporiti normalan život i funkcionisanje, zbog čega je jako važno da, ukoliko ovo stanje pređe u hronično, obavezno se konsultujete sa lekarom i pronađete odgovarajuću terapiju. 

Elizabet Hejs iz Indijane je putem svog Fejsbuk profila otkrila da je imala nepodnošljivu glavovolju, a kako lekovi nisu pomagali bila je prinuđena da putem interneta traži neko brzo rešenje uz pomoć koga će se osloboditi bola.

Tako je ova žena pronašla jednostavan trik koji pomaže za samo 20 minuta, a to je otkrila u svojoj objavi na popularnoj društvenoj mreži.

- Ova štipaljka mi je večeras spasila život. Migrena je počela pre gotovo 12 sati i pre pola sata je postala nepodnošljiva. Isprobala sam sve svoje lekove i trikove koji mi inače olakšaju bolove, ali uzalud. Guglala sam brza olakšanja za migrene i našla nešto što se zove "aculief". Bacila sam pogled po kuhinji i videla štipaljku i shvatila da će uraditi istu stvar. Za jedan minut sam osetila olakšanje, a za 20 bol se prepolovio. Odlučila sam da naručim pravu stvar preko "Amazona". Samo sam htela ovo da podelim sa svima jer znam da i mnogi od vas pate od migrena - napisala je Ellizabet.

Njen post je podeljen više od 250.000 puta, a mnogi korisnici Fejsbuka su se javili i potvrdili delotvornost njenog novog leka protiv bola.

Sudeći po stručnjacima, njen lek podseća na akupresuru koja je veoma slična akupunkturi, ali uglavnom se oslanja na pritisak koji se prenosi uz pomoć prstiju, umesto igli.

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA