≫ 

Potpuno zdrava devojčica preminula minut nakon vađenja krajnika: Roditelji neutešni

 ≫ 

Još uvek se čekaju nalazi autopsije koja će pokazati šta je bio uzrok smrti

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikola
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Nikola

    08. mart 2020 | 19:25

    Krajnici su važan deo imunog sistema i nikada ih ne treba vaditi!

  • PREDATOR

    08. mart 2020 | 16:45

    Pa ne vadite krajnike niti bilo šta!!! Ja imam krajnike i sve je u tedu nemam nikakve preglede i gluposti jer sam takav genetski hvala bogu izdrzljiv prilično i otporan na vremenske prilike koliko puta sam posle tuširanja izašao u sred zime napolje bez odeće i toliko me iznervira neko ko me pita zašto to radiš pa prehladices se ma jao stvarno...Baš sam zabrinut, nego ne dirajte i ne modifikujte svoje telo ako to nije doktor reko da mora znači ako mora onda mora ako ne mora ne mora i tačka! A što se hrkanja tiče to nema veze sa krajnicima ja rokćem često i kad ne spavam pa šta i to pucketanje je kod mene uobičajena pojava!!! Ne dirajte decu a ja kao čovek i građanin ove planete vam kažem da sam uvek korak ispred sveta što se moći uma tiče ko i moji istomišljenici kojih ima na stotine i biće nas više i više pa nam neće trebati nikakve tablete i lekovi!!! Da bi bili zdravi morate ovladati tehnikama kako trpeti sve vremenske prilike a ne razboleti se! Ja sam ubeđen da je to tako i ja to sve potpisujem i potvrđujem, idući put kad čujete da neko treba da operiše krajnike recite mu šta je razlog? To što si video na televiziji reko ti neko neki takozvani lokalni intelektualac?. Kažem ako moraš mora postojati dobeo razlog da.se vrše izmene kako to ljudi kažu fino (korekcije bla bla) e pa neće moći tako kolektivna svest će narasti da nam neće trebati nikakve tablete i droge nego samo vežba džaba sve bez vežbi za usavršavanje!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA