≫ 

Potpuno zdrava devojčica preminula minut nakon vađenja krajnika: Roditelji neutešni

 ≫ 

Još uvek se čekaju nalazi autopsije koja će pokazati šta je bio uzrok smrti

Komentari

  • Nikola

    8. mart 2020 | 19:25

    Krajnici su važan deo imunog sistema i nikada ih ne treba vaditi!

    • 9. mart 2020 | 01:41

      Miliva

      @Nikola

      Sta pricas ti? Starije dete je vadilo treci, mladje sva tri. Jesu bitni al kad prave vise stete nego koristi moraju napolje. Deca su pocela da gluve, gube apetit,konstantno su bili bolesni i imali bronhitise. Krajnici su ima bili zariste svih upala.

  • PREDATOR

    8. mart 2020 | 16:45

    Pa ne vadite krajnike niti bilo šta!!! Ja imam krajnike i sve je u tedu nemam nikakve preglede i gluposti jer sam takav genetski hvala bogu izdrzljiv prilično i otporan na vremenske prilike koliko puta sam posle tuširanja izašao u sred zime napolje bez odeće i toliko me iznervira neko ko me pita zašto to radiš pa prehladices se ma jao stvarno...Baš sam zabrinut, nego ne dirajte i ne modifikujte svoje telo ako to nije doktor reko da mora znači ako mora onda mora ako ne mora ne mora i tačka! A što se hrkanja tiče to nema veze sa krajnicima ja rokćem često i kad ne spavam pa šta i to pucketanje je kod mene uobičajena pojava!!! Ne dirajte decu a ja kao čovek i građanin ove planete vam kažem da sam uvek korak ispred sveta što se moći uma tiče ko i moji istomišljenici kojih ima na stotine i biće nas više i više pa nam neće trebati nikakve tablete i lekovi!!! Da bi bili zdravi morate ovladati tehnikama kako trpeti sve vremenske prilike a ne razboleti se! Ja sam ubeđen da je to tako i ja to sve potpisujem i potvrđujem, idući put kad čujete da neko treba da operiše krajnike recite mu šta je razlog? To što si video na televiziji reko ti neko neki takozvani lokalni intelektualac?. Kažem ako moraš mora postojati dobeo razlog da.se vrše izmene kako to ljudi kažu fino (korekcije bla bla) e pa neće moći tako kolektivna svest će narasti da nam neće trebati nikakve tablete i droge nego samo vežba džaba sve bez vežbi za usavršavanje!!!

    • 8. mart 2020 | 17:16

      Sneza

      @PREDATOR

      Bravo.Kad je moj sin imao 5_6 godina, dr navalio da mu izvadi krajnike zbog ceste upale grla, i to sva tri. Uput spreman, ja dodjem kuci i pocepam uput i sina zaredom par godina u Prcanj, Vrmac. Evo sin sad ima 35 god i sva tri krajnika na svom mestu. Roditelji kojima deca imaju takvih problema , neka se informisu zasto bas Prcanj.

    • 8. mart 2020 | 19:54

      Logika

      @PREDATOR

      Badava, i ja sam sa sinom pokušala, ali neide, i dani fanas nije operisan, i ima pad imuniteta. Još se muči sa 33 godine, da sam znala uradila bi to samo sa trećim krajnikom.

    • 8. mart 2020 | 20:11

      plavi safir

      @PREDATOR

      Ne mogu da se složim sa Vama. Svaka upala grla se kod mene završavala vidokom temperaturom i gnojavim krajnicima. Dok ih nisam operisala. Od tada, evo već 24 godina, nemam više tih problema. Nemojte generalizovati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA