≫ 

Program emocionalnog razvoja građana Srbije: Prva radionica održava se u Smederevskoj Palanki

Poradite na svom emocionalnom razvoju

  • 1
devojka sunce more foto: pixabay.com

Projekat “Program emocionalnog razvoja građana Srbije” u organizaciji Centra za razvoj zdravlja, znanja i blagostanja,  prvi će upoznati građani Smederevske Palanke.

Interaktivno predavanje i radionica pod nazivom “Hoću da živim bolje” održaće se 18.06. od 18h u Narodnom muzeju Smederevske Palanke.

Program obuhvata predavanje o unutrašnjim resursima, načinima njihovog korišćenja i postavljanja ciljeva, nakon čega sledi iskustvena radionica kroz upitnike, tehnike i strategije za uspostavljanje boljeg i kvalitetnijeg života. Uz osveženje i tople napitke sugrađani će imati priliku da razgovaraju sa predavačima o svojim potrebama, istaknu predloge za buduće radionice i pruže povratnu informaciju o događaju kojem su prisustvovali.

Ove radionice održavale su se jednom mesečno u beogradskim opštinama, Go Vračar,  Go Savski Venac, a njima će se uskoro pridružiti GO Zemun, Zvezdara i druge.

Gradska opština Smederevska Palanka prepoznala je važnost i potrebu pružanja podrške narodu u pravcu emocionalnog razvoja, redukcije stresa, jačanja psihološkog imuniteta a naročito sada, u vreme uzdrmano COVID-om 19.

Video: Bebologija opet organizuje besplatne akcije za trudnice, uz mnogo novih programa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA