Muškarac se požalio na bol u stomaku: Ono što su pronašli u njegovom telu zaprepastilo je lekare

Lekari nikada nisu videli ništa slično

  • 0
bol u stomaku, stomačni bolovi, bol Foto-ilustracija: Pixabay

Lekari u Indiji izvadili su punjač za telefon, dug više od pola metra, iz mokraćne bešike jednog 30-godišnjeg muškarca, pišu svetski mediji.

Pacijent (30) je početkom juna meseca otišao kod lekara nakon što je osetio jake bolove u stomaku. Nejasno je kako je punjač za mobilni dospeo u njegovu bešiku. Lekari veruju da je korišćen radi "seksualnog zadovoljstva".

Hirurg Valiul Islam, objavio je u postu na Facebooku da je taj muškarac opersan u bolnici u Asamu nakon što se požalio na bolove u stomaku i saopštio da ima „istoriju slučajnog gutanja slušalica“.

Lekari su mu odmah prepisali terapiju, dva dana je morao da uzima laksative kao bi se ublažili bolovi u stomaku. Sledeći korak je bio neminovan - hirurzi su napravili mali rez u njegovom gastrointestinalnom traktu.

Lekari su tada otkrili da se u mokraćnoj bešici nalazi punjač za telefon, dug 61 cm, koji je trebalo hitno ukloniti iz organa.

Pet lekara je obavilo složenu operaciju uklanjanja punjača u bolnici Guvahati, u severnoj Indiji, koja je trajala oko 45 minuta.

- Iznenađenje u hirurgiji! Nakon 25 godina iskustva u poslu, i dalje me šokiraju slučajevi poput ovog u kome su moje intelektualne i hirurške veštine dovedene u pitanje - napisao je Islam u svojoj objavi na Fejsbuku.

Lekar, koji je priznao da u svojoj 25-godišnjoj karijeri nije video ništa slično, rekao je:

- Dali smo mu laksativ dva dana jer nismo hteli da odmah uradimo operaciju. Pregledana je pacijentova stolica, ali ništa nije pronađeno.

Operacija Foto: Pixabay

Doktor je potom objasnio da je njegov tim morao da preduzme druge mere, koje su se odnosile na proveru organa za varenje.

- Odlučili smo da napravimo mali rez i proverimo gastrointestinalni trakt. Ništa nisam pronašao tamo, ali umesto toga otkrio sam kabl za punjač mobilnog telefona u mokraćnoj bešici. Možda mu je bilo neprijatno da nam kaže istinu...  Iako nisam baš siguran u njegovo mentalno zdravlje, neki ljudi rade čudne stvari zbog seksualnog zadovoljstva, međutim ovaj čovek je otišao predaleko - ispričao je lekar koji ga je operisao.

Rendgenski snimak je potvrdio da je kabl ubačen kroz uretru, ali Islam kaže da pacijent još uvek insistira na tome da ga je konzumirao oralno.

Operacija Foto: Pixabay

Muškarac se nakon operacije zadržao tri dana u bolnici pre nego što je pušten kući.

Praksa umetanja predmeta ili tečnosti u uretru naziva se sondiranje uretre. Prema studiji iz 2012. godine, objavljenoj u časopisu BJU International,  praksa sondiranja uretre uglavnom se koristi u medicinske svrhe, ali je povezana sa nesrećama, psihološkim bolestima i erotskim zadovoljstvom.

Studija je otkrila da pacijenti sa istorijom rekreativnog sondiranja uretre imaju veće šanse da razviju seksualno prenosive infekcije (STI) i infekcije mokraćnih puteva (UTI).

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA