≫ 

Kako je jednoj jutjuberki "obična" estetska operacija zagorčala život: 4. put će morati pod nož

"Bila sam lenja da odem u teretanu"

  • 0
zadnjica rene Prisntskrin: Youtube/MISS RFABULOUS

Jutjuberka Rene Donaldson nedavno je podelila u jednom videu kakve posledice mora da trpi zbog loše uspele operacije podizanja zadnjice. U svom videu se obraća svim devojkama i upozorava ih na opasnosti estetskih operacija.

U videu objašnjava da je iskusila komplikacije posle prve operacije, i nakon toga je morala da ode na još dve korekcije.

- Moji bolovi su užasni i ima dana kad ne mogu da hodam. Međutim, kada sam se požalila lekarima rekli su mi da je to normalno - izjavila je Rene.

U emotivnom videu Rene kaže da je dobila najmanje 20 poruka od drugih devojaka kojima je estetska operacija prošla loše.

- Molim vas, izbegavajte operacije, osim ako nije u pitanju život i smrt. Ako niste zadovoljni svojim telom, to je rešivo odlaskom u teretanu. Žao mi je ako sam svojim stavovima ikoga nagovorila da ode na operaciju.

zadnjica rene Prisntskrin: Youtube/MISS RFABULOUS

Ideju za operaciji dobila je gledajući savršena tela devojaka na društvenim mrežama. Priznala je da je htela da prođe kroz opreaciju, da ne bi morala svakodnevno da vežba.

- Nisam bila zadovoljna svojim telom. Bila sam nesigurna svoje figure, a htela sam savršeno telo. Gledala sam devojke po društvenim mrežama, i ja sam želela da izgledam tako. Ovo rešenje mi je delovalo lakše nego da idem u teretanu - priznala je Rene.

Turska klinika u kojoj je obavila operaciju kontaktirala ju je tražeći promociju.

- Znali su ko i sam. Predložili su mi saradnju: da ih ja promovišem a oni meni za uzvrat odrade besplatnu liposukciju gde bi mi iz stomaka prebacili masti u zadljicu.

Otišla je u Istanbul na prvu operaciju, ali ona nije poršla kako treba. Hirurzi su skonili masnoću sa donjeg dela stomaka, a ne sa gornjeg.

- Tada su krenule i komplikacije i jednostavno se nisam osećala dobro. U levom delu zadnjice mi se razvila infekcija - objasnila je influenserka.

Vratila se u Veliku Britaniju i završila je u bolnici gde je dobila antibiotike, a na telu joj je ostao trajni ožiljak kao podsetnik na operaciju. Iz iste klinike su je pozvali tri meseca kasnije, da se vrati, kako bi ispravili problem. Rene veruje da joj se rane nisu bile zalečile u potpunosti,a na to je upozorila i hirurga.

- Kao klinika, njihova je odgovornost reći mi da nisam u stanju da podnesem novu operaciju. Ipak, oni su mi objasnili da je sve bilo u redu i mogla sam na da idem na novu operaciju.

Rene kaže da drugom operacijom nije dobila izgled kojim je težila, ps se morala vratiti u Tursku na treću operaciju.

zadnjica rene Prisntskrin: Youtube/MISS RFABULOUS

- Probudila sam se i imala sam modrice po nogama - prisetila se. Kaže da joj je, nakon treće operacije, noga u potpunosti otekla. Sad čeka četvrtu operaciju u Londonu za nekoliko meseci i nada se da će tada konačno nestati bolovi.

Dodaje kako je klinika u Turskoj prema njoj promenila ponašanje kad se na internetu požalila zbog cele situacije. Sada Rene ima problema sa preuzimanjem svoje medicinske dokumentacije od njih.

- Prošlo je četiri meseca i još čekam svoje papire. Ne žele da mi ih vrate zato što sam se na društvenim mrežama žalila na njihove usluge.

Zamolila je sve svoje pratioce da krenu u teretanu ako nisu zadovoljni svojim izgledom.

- Možda će potrajati duže, ali vredi. Neće vam odgovarati sve što vidite. Prihvatite ono što imate i volite sebe - poručila je.

Odgledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA