Hrana bez aditiva i konzervansa

100% Vaša priča

  • 0
Mlekara Šabac Foto: Promo

Koliko puta ste se zapitali hranite li se zdravo ili ne, da li ste prilikom kupovine pročitali deklaraciju i da li ste napravili, pravi, dobar izbor... sve nas muče iste muke... Najčešće opravdanje ili izgovor je nemanje vremena, kupovina u hodu, niz aktivnosti koje čekaju baš na Vas. Ipak, hrana bez aditiva i konzervansa nalazi Vam se na dohvat ruke jer još uvek ima proizvođača prehrambenih proizvoda koji žele da ponude i sebi i drugima 100% prirodne namirnice. Na primer, mleko i mlečni proizvodi neophodni su za održavanje organizma u dobrom stanju, a veoma je važno da ono što unosimo u organizam bude 100% prirodno, bez konzervansa, veštačkih aroma i aditiva. To važi za sve proizvode, a posebno se odnosi na sireve, sirne i kajmak namaze. Srećom, danas postoji tehnologija zahvaljujući kojoj se dobijaju 100% prirodni sirevi, sirni namazi različitih ukusa i kajmak namazi od punomasnog mleka bez konzervanasa, aditiva i veštačkih boja i aroma. Mlekara Šabac već decenijama i pre nego što su nastupili trendovi u konzumiranju hrane bez konzervansa i aditiva, a potrošači postali edukovani o značaju sastava, upravo svojim sirnim namazima A la kajmak i Sirko, ali i sirevima Mediteraneo i Mladi sir omogućila Vam je da se hranite zdravo.

Mlekara Šabac Foto: Promo

Bilo koji da izaberete, Mlekara Šabac Vam garantuje 100% ukusa koji obožavate, 100% prirodnih sastojaka bez ijednog aditiva i konzervansa, koji Vas 100% inspirišu da se hranite zdravo i pripremate obroke kojima se raduju Vaši najmiliji.

Preduslov za dobijanje ovih, visokokvalitetnih, proizvoda je sirovo mleko koje ova Mlekara otkupljuje od 700 domaćih farmi kroz kontinuirani rad sa generacijama uzgajivača krava. Bitan je način na koja je određena hrana proizvedena, njeno poreklo i sastav.

Mlekara Šabac Foto: Promo

Za više informacija o proizvodima Mlekare Šabac i proizvodima bez konzervansa posetite ovaj link. Posetite i zvaničnu Facebook i Instagram stranicu.

Svima Vama koji volite zdrave i brze obroke dajemo ideju za jednu sjajnu, laganu, pravu letnju salatu koja se sastoji od 50gr. Mediteraneo belog sira, jednog krastavca, 150gr kukuruza, nekoliko cherry paradajza, malo rukole, malo suncokreta  i jednog štapić celera. Ceo recept i postupak pripreme možete pogledati na ovom linku.

Mlekara Šabac Foto: Promo

Mlekara Šabac postoji 90 godina i jedna je od najvećih mlekara u Srbiji, ali istovremeno i najveća srpska mlekara, sa stoprocentnim domaćim kapitalom u njenom vlasništvu. Istovremeno, Mlekara Šabac je i najveći srpski izvoznik mlečnih proizvoda, koji izvozi na čak 14 tržišta i konstantno razvija, proširuje i unapređuje proizvodni portfolio.

Mlekara Šabac Foto: Promo

Zahvaljujući implementaciji najviših međunarodnih prehrambenih standarda kvaliteta i bezbednosti, kao i primeni najsavremenijih tehnologija u proizvodnji, Mlekara Šabac ne samo da proizvodi najkvalitetnije mlečne proizvode, već postavlja i standarde za budućnost u proizvodnji mleka i mlečnih proizvoda.

Više detalja možete pronaći na www.mlekara-sabac.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA