Komentari

 • Maja

  Covek se razocara, osami I onda trazi spas u pogresnim stvarima. Otisla sam da radim van Srbije. Samoca, nenormalan rad, neka utucenost I ponovo propusi. Ne pusim samo na poslu kako sednem u kola palim cigaru Izgubila sam se u vrtlogu zivota. Posle samo palim jednu za drugom.

 • Ivan

  Sa 18g sam poceo da pusim i tako 35g.Odem u bolnicu imao neko gusenje,bio na Bez.kosi 10 dana nisam nijednu zapalio.Kazem dedi pacjentu do mene nisam zapalio 10 dana,a on mi kaze ni nemoj.Tako sam batalio cigarete i 5g NE PUSIM.

 • Mao

  Volim da pusim i uvek cu pusiti

 • Vuki

  Kao neko ko je pre 6 godina ostavio cigarete, mogu vam reći da je za ostavljanje važan samo krajnji cilj, a ne sam put. Trebate da postavite sebi cilj- šta je to zbog čega želite da prestanete da pušite i samo taj razlog treba da vas vodi. Ja sam hteo da sačekam ženu na aerodromu kad se vraća iz tazbine kao nepušač. I to mi je bio glavni cilj. Nedelju dana sam nosio flastere koji su mi pomogli, pa nedelju dana slabije flastere... a onda sam shvatio da mogu i bez njih. Sada samo malo više kafe pijem nego ranije, i ne smetaju mi pušači oko mene. Inače bio sam strastveni pušač celog života. Sad, ne znam za tu usamljenost... to mi nikad nije bio problem.

 • rikimil

  Pušio sam 34 godine, sve do 2003. kada sam imao grip sa visokom temperaturom. Nekoliko dana nisam podnosio dim cigareta i to mi je bila prilika da "bacim" cigarete. Uspeo sam uz veliki napor ,sanjao sam da pušim, ali od tada nikada nisam stavio cigaretu u usta. Može se, sebi sam rekao da je to moglo i ranije, pitam se i sada šta su mi trebale igarete. Punih 17 godina je prošlo, budite uporni , ne dajte se i uspećete. Želim vam uspeh...

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima