Pet dana je držala tampon u telu, kad ga je izvadila bio je potpuno crn: Lekari je jedva spasili

Potresna priča o mladoj majci koja je zbog nemarnosti zamalo izgubila glavu

  • 8
bol u stomaku, grčevi, menstruacija, menstrualni bolovi, devojka, žena Foto: Shutterstock

Emi Vilijams iz Bazildona u Eseksu završila je u bolnici gde su joj se lekari borili za život nakon što je tampon bio u njoj pet dana.

Ova 24-godišnja majka odlučila je da podeli svoju priču kako bi podigla svest o retkim, po život opasnim stanjima, u nadi da druge žene neće doživjeti istu traumu kao ona, prenosi Dejli mejl.

- Čula sam za sindrom toksičnog šoka, ali nisam mislila da će se to meni dogoditi. Tampone sam koristila deset godina, ali definitivno ih više nikad neću koristiti – izjavila je Emi.

Ona je izašla sa svojim dečkom u klub i u jednom trenutku otišla je u toalet kako bi promenila tampon. Pošto nije mogla da pronađe končić, pretpostavila je da je tampon izvadila i jednostavno je stavila drugi.

-Bila sam stvarno pijana i nisam mogla da se setim da li sam jedan tampon već imala u sebi. Osim toga, nisam mogla ni da ga pronađem – rekla je Emi i dodala kako je nakon toga nastavila da menja tampone po potrebi.

Međutim, pet dana kasnije osetila je oštar smrad iz vagine.

-Mirisalo je na smrt i nije bilo normalno. Istuširala sam se, ali smrad je i dalje bio prisutan. Legla sam na krevet i gurnula prst dole. Noktom sam nešto osetila i sinulo mi je da je u meni tampon. Prestravila sam se – ispričala je Emi.

Trebalo joj je gotovo pola sata da ga izvadi, a bol je bila nepodnošljiva.

-Kad sam izvadila tampon, mislila sam da ću se onesvestiti. Tampon je bio potpuno crn. Bilo je tako odvratno - ispričala je.

Potom je osetila bolne grčeve u donjem stomaku. Dva dana kasnije, dok je bila na poslu, počela je da oseća mučninu. Prebacili su je u bolnicu. Nakon pregleda lekari su ustanovili da su organi već počeli da joj otkazuju i da je doživela sindrom toksičnog šoka.

Naredna četiri dana Emi je primala antibiotike i posle nedelju dana otpuštena je kući. Ipak, morala je bude "pokrivena" antibioticima još 10 dana.

Od tada pati od obilnih i neredovnih mesečnih ciklusa, a lekari su je upozorili da bi toksični šok koji je preživela mogao da utiče i na njenu plodnost. Međutim, nekoliko meseci kasnije ostala je u drugom stanju.

- Nisam mogla da verujem da me je tampon umalo ubio. Nikad više neću koristiti nijedan. Molim vas, pripazite kada koristite tampone. To me je zamalo koštalo života – poručuje Emi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    15. oktobar 2020 | 18:37

    Da si se plaknula svaki dan ti bi osetila da smrdis.Joj sto ne volem prljavu zenu...uh

  • Antap

    15. oktobar 2020 | 18:20

    Bolje da prestane da se opija. Da je bila trezna do svega ovog ne bi došlo.

  • Naki

    15. oktobar 2020 | 18:48

    POVRAČAČU...🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA