• 2

E-KLINIKA: Put do zdravog života počinje pouzdanim informacijama

Novi portal o zdravlju

  • 2
e klinika

foto: Promo

Na adresi e-klinika.rs, danas, 19. oktobra, lansiran je novi medicinski informativni portal "E-klinika", koji donosi originalne i aktuelne vesti o zdravlju, preventivi, ishrani i svim onim temama koje se tiču kvaliteta vašeg života i života vaših bližnjih.

"E-klinika" je pouzdana. Neguje kvalitet, ceni svog čitaoca i medicinske radnike i trudiće se da trajno podigne nivo informisanja iz oblasti zdravstva.

Na stranici Zdravlje pronaći ćete pouzdane informacije o problemima sa kojima se suočavate, kao i vesti o najnovijim medicinskim istraživanjima i dostignućima.

Rubrika Psihologija osmišljena je da čitaocima pomogne da bolje razumeju i upoznaju sebe i druge, da možda lakše reše neke dileme i postanu snažniji.

Lepota, po našem mišljenju, dolazi kao posledica fizičkog i mentalnog zdravlja i zato smo joj posvetili punu pažnju.

Rubrika Deca postoji da bi roditeljima, bakama, dekama, vaspitačima i vaspitačicama, nastavnom osoblju i svima koji se bave decom i vole decu pružila podršku i pomoć da razumeju mlade u vremenima kada se generacijski jaz širi brže nego ikada!

Prirodna medicina, Ishrana, Fitness posvećeni su preventivi i podizanju svesti o zdravim stilovima života. Na ovim stranicama naći ćete mnoge korisne savete da na prirodan, jednostavan i ekonomičan način olakšate sebi probleme koji vas muče.

Naša mala redakcija iskreno uživa u priređivanju svih ovih sadržaja za vas. Postoji samo jedna stvar koju, iako savesno i marljivo radimo, jedva čekamo da ukinemo. To je Korona.

Verujemo da se slažete sa nama u uverenju da je ovakav portal danas više nego potreban. Jer čovek koji je informisan o svom telu, koji razume procese i promišlja zdravstvene izazove lakše sprečava i prevazilazi bolesti.

Informisan pacijent saveznik je svakog lekara, na isti način na koji to ne može biti poluobavešten, uplašen i zbunjen pojedinac kome ne preostaje ništa drugo nego da se "leči na Googleu".

Zato je od danas tu "E-klinika".

Redakciju čine iskusni novinari koji godinama prate medicinu, ali i mlade nade, kreativni naučni novinari sa prethodnim obrazovanjem u medicinskim i srodnim naukama.

Put do vašeg zdravlja počinje pouzdanom informacijom. Krenite sa nama!

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    Cestitam I srecan Vam pocetak, zelim Vam puno uspeha u radu! Ovakav sadrzaj nam je falio.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima