Treniraj bez izgovora!

Ako ste tip žene koja voli da je uvek aktivna i fit i koja uživa da se bavi sportom, sigurno ne dopuštate hladnom vremenu da vas spreči da obavljate svoje omiljene fizičke aktivnosti. Hladni dani su stigli, i možda trčanje napolju postaje sve teže, ali zato su uvek tu teretana ili topla kućna atmosfera i vežbe

  • 0
Always Foto: Promo

Ipak, jednom mesečno, u vreme menstruacije, sve se menja. Osećamo se nesigurno i nedostaje nam taj osećaj sigurnosti i udobnosti koji nam je potreban za bezbrižan trening.

Ako ne dopuštamo hladnoći da nas spreči, zašto bismo dozvolile da nas bilo šta drugo sprečava u ostvarenju naših ciljeva? Pričali smo o ovoj temi sa Nelom Bunčić, zaljuabljenikom u sport.

- Ja sam neko ko se ceo život bavi sportom, bilo da je to trčanje, vežbe, ples ili zahtevniji kardio treninzi. Fizička aktivnost je moja velika ljubav i uživam u svakom deliču treninga. Međutim, jednom mesečno za vreme menstruacije ume da bude malo teže da se pokrenem i nekako samo čekam da taj osećaj prođe. Ne volim taj osećaj nelagodnosti i nesigurnosti. Srećom, našla sam pravog partnera koji mi pomaže da uživam u onome što volim, baš svakog dana u mesecu! Novi Always Platinum ulošci imaju sistem sa 5 zona udobnosti i zaštite, što znači bez skupljanja a više pokreta zahvaljujući Soft & Fit dizajnu i bez neprijatnih osećaja a više udobnosti zahvaljujući 1000 mekanih mikro jastučića. Novi Always Platinum ulošci nam omogućavaju da trečimo, skačemo, šetamo, plešemo, radimo šta god poželimo, a da ne osećamo ništa osim zaštite i sigurnosti!

- U mom iGTV videu možete videti šta ja to sve mogu kada imam pravu zaštitu kraj sebe kao što je novi Always Platinum, zato bez izgovora za preskakanje treninga!

Pogledajte Nelin iGTV video:

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Nela Buncic (@yugoslovenka_)

Zapratite @yugoslovenka i @always_srbija  Instagram stranice i možete očekivati zanimljiva iznenađenja!

#AlwaysPlatinum #AlwaysPlatinumSport

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA