Kako čuvate vaš imunitet?

Važno je odabrati pravi način i prave proizvode koji će vam pomoći da ojačate svoj organizam

  • 2
revita Foto: Arhiva Revita

Ono što smo naučili u ovoj godini jeste da zdravlje nema cenu. Možda ranije nismo shvatali značaj jakog imuniteta, ali ova godina je sve promenila. Ipak, važno je odabrati pravi način i prave proizvode koji će zaista pozitivno uticati na vaš imunitet i koji će vam pomoći da ojačate svoj organizam. U vreme virusnih infekcija i svakodnevnog stresa, Revita proizvodi su vaši najbolji saveznici. Napravljen na bazi matičnog mleča, ovaj proizvod uspostavlja hormonski balans, potpomaže brži oporavak organizma posle povreda, povećava otvornost na stres i ono najvažnije – pomaže vašem organizmu da se izbori sa bakterijama i virusima. Zašto je Revita toliko drugačija od ostalih proizvoda koji poboljšavaju imunitet? Ovaj proizvod je jedini domaći proizvod čiji je osnovni sastojak matični mleč, najsnažniji prirodni biostimulator. Iskustva govore da kontinuirana upotreba proizvoda koji sadrže matični mleč dovodi do poboljšanja mentalnog zdravlja i uspostavljanja balansa.

Čak i naši preci su znali za benefite matičnog mleča, pa se tako on decenijama koristi kako u ishrani tako i u kozmetičkim tretmanima. Ono što odvaja Revitu od ostalih proizvoda koji poboljšavaju imunitet jeste što se ovaj proizvod lako konzumira i što ga mogu koristiti sve generacije – od juniora do seniora. Upravo je to ono što odvaja ovaj proizvod od svih ostalih već 30 godina.

revita Foto: Arhiva Revita

U sklopu palate Revita proizvoda nalaze se prozivodi koji pored toga što utiču na poboljšanje imuniteta, utiču i na rešavanje problema nedostatka gvožđa u krvi. Ovo je posebno značajno za trudnice i porodilje koje u većini slučajeva imaju nedostatak gvožđa. Kompanija je posebnu pažnju posvetila kreiranju proizvoda koji mogu da konzumiraju i dijabetičari, pa ukoliko ste na nekom određenom režimu ishrane možete bez problema konzumirati Revita proizvode.

Neka vam zdravlje bude na prvom mestu, a pustite prirodu i Revitu da brinu o vašem imunitetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    18. decembar 2020 | 08:34

    Imunitet odrzava se kvalitetnim zivljenja u svim sverama zivota. To je prirodni dar od majke prirode.

  • Milan

    18. decembar 2020 | 18:52

    Rakija,beli luk,kiseli kupus,slanina...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA