Ove sobne biljke poboljšavaju kvalitet vazduha i uništavaju mikrobe

Ako ne možete mnogo da uradute na makro planu, u svoj mikro svet, zvani dom, unesite biljke koje najbolje pročišćavaju vazduh

  • 1
laptop, rad, posao, biljka Foto: Pixabay

Beograd i Srbija već mesecima se nalaze u vrhu liste najzagađenijih gradova (zemalja) sveta. Zbog toga svaki izlazak napolje „na čist vazduh“ više nema smisla kao nekad. Ali, ono što svakako sami za sebe možete da uradite je da obezbedite što čistiji i kvalitetniji vazduh u svom domu. 

Na osnovu NASA studije o čistom vazduhu izdvojene su kućne biljke koje najbolje pročišćavaju vazduh i smanjuju prisutnost toksina u domu. Mikrobi i toksini koje ne vidimo golim okom često su najštetniji za zdravlje čoveka, ali ukoliko se odličite da gajite ove zelene kućne ljubimce značajno će te  poboljšati kvalitet vazduha.

A koje su to biljke u pitanju pročitajte u nastavku teksta na portalu E-klinika...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    24. decembar 2020 | 22:44

    Nisam znala da se Beograd nalazi izvan Srbije 🤔 Ne razumem potrebu da se taj grad konstantno stavlja u prvi plan, kao ni pocetak teksta "Beograd i Srbija". Pismenost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA