Kvantna medicina - Zdravlje na dlanu

Dr Nina Nikolovska Sinicki, vlasnica poliklinike "As Medicus Biorezonanca"  iza sebe ima 40 godina rada u oblasti klasične i kvantne medicine. Zaljubljenica je u nauku, ali i muziku, ima snažnu podršku svog supruga, dr Aleksandra Sinickog, sa kojim zajedno vodi polikliniku

  • 4
As Medicus Foto: As Medicus

"AS Medicus Bioreoznanca" je jedna od vodećih poliklinika kod nas koja je utrla put Kvantnoj medicini na Balkanu još pre 27 godina. Kao prva poliklinika za integrativnu medicinu, ona povezuje znanja zapadne i istočne medicine sa najnovijim saznanjima iz biofizike i elektronike.

Poliklinika je 2019.god. dobila prestižnu nagradu za Srednju i Jugoistošnu Evropu ’Stvaratelji za stoljeća’ za inovacije u medicini i preduzetništvu koju dodeljuje međunarodni ekonomski forum ’Perspektive’, od strane komiteta koji broji 15 eksperata iz 11 zemalja. Ovo priznanje nastavlja niz nagrada koje poliklinika dobija za svoj dugogodišnji rad na polju inovacija u dijagnostici i lečenju a dolazi nakon nagrade ’Cvet uspeha za ženu zmaja’ koju je upravo dr sci med Nina Sinicki dobila od strane Udrženja poslovnih žena Srbije, takođe za inovacije u medicini.

Dr Ninu Sinicki kroz život i posao vodi iskrena ljubav, ona ulaže svu energiju u ono što radi, a u to smo se uverili čim smo kročili u polikliniku AS Medicus - mesto gde ljudi dođu da potraže pomoć, a koje je ispunjeno toplinom i muzikom. Svako tu, na jednom mestu, dobija kompletnu analizu zdravstvenog stanja i adekvatno lečenje.

- Bavimo se medicinom zdravlja a ne medicinom bolesti, čoveka posmatramo kao celinu i na neinvazivan način pregledamo kompletno stanje organizma, bez štetnih zračenja i bilo kakvih negativnih uticaja. Takođe, uz pomoć inovativnih terapija istovremeno možemo da lečimo više oboljenja - kaže dr Nina.

Iskustvo pokazuje da uz pomoć dva skenera – Termovizijskog  i Biorezonantnog skenera - može da se otkrije više od 200 oboljenja u samom začetku, a nakon dijagnostike, Mikrorezonantna terapija, po kojoj je ova klinika takođe poznata, leči uzrok, a ne posledice i uspešna je kod više od 80% hroničnih i 100% akutnih oboljenja.

Kvantna medicina

Kvantna medicina blagovremeno i precizno otkriva patološke promene u organizmu, čak i kada su najmanje promene ćelije u pitanju. To je izuzetno važno kako bi se na vreme počelo sa terapijom. U okviru dijagnostike koriste se Biorezonantni i Termovizijski skener.

Biorezonantni skener

Bolest detektuje u početnoj fazi, kada se još uvek ne vide organske promene ili promene u laboratorijskom nalazu. Ovaj jedinstveni skener lekarima na vreme pruža dragocene informacije o najsitnijim detaljima u kompletnom organizmu, o svim upalnim ili degerativnim procesima, pa je moguć i veliki izbor terapija. Pregledaju se svi unutrašnji organi, koštano-zglobni sistem, kompletna cirkulacija i inervacija, testira se prisustvo alergena, bakterija, gljivica i virusa a testira se i psihološko stanje pacijenta.

Termovizijski skener

Omogućava preciznu dijagnostiku oboljenja dojki, štitaste žlezde, srca i krvnih sudova, kao i stomačnih, bubrežnih, neuroloških, reumatoloških i drugih problema. Izveštaji nakon snimanja jasno pokazuju stanje organizma i to tako što su delovi tela gde postoji problem obojeni u plavo (na primer kod slabe cirkulacije) i crveno (kod upalnih procesa), dok zelena boja pokazuje da je organ ili deo tela zdrav.

Mikrorezonantna terapija

Pacijentima može da se odredi bezbolna i jednostavna terapija sa posebnim programom za svakog pacijenta, za više oboljenja istovremeno bez bilo kakvih negativnih reakcija. Ova metoda stimuliše organizam da se sam izbori sa problemom i jača se njegova odbrambena snaga. Iskustva govore da se uspešno koristi u lečenju gastritisa, čira, astme, bronhitisa, oboljenja štitaste žlezde, diabetesa, migrena, neuralgija, alergija, ginekoloških, uroloških i drugih obolenja, ali i u prevenciji i terapiji stresa.

- U AS Medicus-u smo pronašli način da već decenijama pomažemo ljudima da se leče sigurnim i neinvazivnim metodama i terapijama koje nemaju štetno zračenje, bezbolne su i prijatne za pacijenta - objašnjava dr Aleksandar Sinicki, specijalista neuropsihijatrije i Kvantne medicine.

Klasična medicina

Pored Kvantne medicine, veliko iskustvo bračnog para Sinicki u klasičnoj medicini uliva poverenje dugogodišnjim pacijentima koji znaju da su ovde u sigurnim rukama. U okviru poliklinike rade mnoge specijalističke službe: interna medicina sa kardiologijom, ginekologija, neurologija i psihijatrija, ORL, fizikalna medicina i rehabilitacija, laboratorija. U brojnim granama klasične medicine u ovoj zdravstvenoj ustanovi koriste se ultrazvučna i kolor dopler dijagnostika, a u lečenju i hiperbarična okcigenacija.

Poliklinika "AS Medicus" pacijente dočekuje na Crvenom Krstu, u Sazonovoj ulici 71, bivša Filipa Filipovića (telefoni: 011/2836-836 i 065/285-3393), kao i na Bežanijskoj kosi, kod pjiace, u ulici Ljubinke Bobić 13/2 (telefoni: 011/2272-916 i  065/2272-916).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samo ja

    6. april 2021 | 13:25

    Uradila sam biorezonancu bezbolno,sigurno,tacno,brzo.Pohvale

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA