Zubni implantati u Srbiji 10x jeftiniji nego u Evropi

Uporedo sa razvojem stomatologije na globalnom nivou, ona se postepeno razvijala i na našim prostorima. Možda ne takvom brzinom kao u svetu, ali bez obzira na tempo razvoja u prošlosti, danas slobodno možemo reći da kvalitet stomatoloških usluga u Srbiji ni u jednom segmentu rada ne odudara od onih u najrazvijenijim zemljama sveta

  • 2
Dental Plaza Foto: Dental Plaza

Kada se gleda cena zubnog implantata, kao jedne od najpopularnijih opcija za rekonstrukciju osmeha – Beograd je destinacija broj jedan. Međutim, ako se malo više udubimo u ovu tematiku, shvatićemo da između nas i sveta ipak postoji jedna velika razlika - ŽIVOTNI STANDARD. Niže cene naših intervencija u poređenju sa svetskim doprinele su ubrzanom razvoju dentalnog turizma i priliv inostranih pacijenata kod nas. Ali, da li bi pacijenti sa raznih krajeva sveta dolazili samo zbog niskih cena stomatoloških usluga, lepote i duha Beograda i bogatog noćnog života?

Kvalitet usluge na prvom mestu

Uprkos svim gore nabrojanim povlasticama koje naš glavni grad pruža, primarna želja svakoga ko se odluči na ugradnju implantata je kvalitet dobijene usluge. Kada u pretraživač ukucate fraze poput "implanti cena", "Beograd ugradnja implantata", "zubni implantati u Beogradu", "implanti cena Beograd" i slično – vidite da je sve više stomatoloških ordinacija koje vam mogu ponuditi ugradnju implantata kao vid terapije u zbrinjavanju bezubosti jednog ili više zuba. Međutim, važno je kome poveravate svoj osmeh, kvalitet usluge mora biti na prvom mestu.

Upravo zato stomatološka ordinacija Dental Plaza u ovoj sferi dentalnog turizma već dugi niz godina posluje na visokom nivou, uspevajući da objedini kvalitet svake stomatološke usluge sa organizacijom smeštaja i transferom pacijenata od aerodroma do klinike i obrnuto. Cena zubnog implantata u ovoj klinici mnogostruko je manja nego u evropskim prestonicama, dok se kvalitet rada može meriti sa svim vodećim klinikama u regionu. Upravo to je jedan od razloga zbog koga se pacijenti iz inostranstva odlučuju da dođu u Beograd. U Dental Plazu dolaze kako naši ljudi iz dijaspore, tako i stranci koji su putem preporuke ili interneta uspeli da pribave sve potrebne informacije i odvaže se da započnu misiju sređivanja svog osmeha.

Dental Plaza Foto: Dental Plaza

Cena zubnog implantata u Dental Plazi

Ukorenjeno je mišljenje da lep osmeh ipak sebi ne mogu priuštiti svi, što je danas apsolutna neistina. Cena zubnog implantata na klinici Dental Plaza iznosi 390e po implantatu. Ono što vas još može zanimati jeste mogućnost plaćanja na rate. Ovo je još jedna od prednosti zbog koje se stranci odlučuju da dođu u Beograd po svoj novi osmeh.

Implantati za samo dva dana

Želite da ugradite implantate, a nemate dovoljno vremena? Da biste dobili implantate u Dental Plazi neophodno je da izdvojite samo dva dana u Beogradu. Za to vreme bićete smešteni u luksuznim apartmanima u neposrednoj blizini ove klinike.

Prvog dana se vrši ugradnja implantata, a sama intervencija traje, kako doktori kažu, od 15 minuta do sat ipo vremena, u zavisnosti od broja implantata i celokupne procedure. Naredni dan predviđen je kako kažu za kontrolni pregled, kako bi doktori bili sigurni da je sve uspešno obavljeno i da pacijent može da čeka vreme za drugu, protetsku fazu terapije. Estetska stomatologija pokazuje i dokazuje neprocenjiv napredak, pa sada svoj novi osmeh možete imati u najkraćem mogućem roku.

Dental Plaza Foto: Dental Plaza

Uz sniženu cenu i doživotna garancija

Tim stručnjaka Dental Plaze kontinuirano prati sve svetske trendove.

Kako bi se održalo i povećalo znanje, usavršile veštine u radu kada je ugradnja implantata u pitanju, kao i unapredio opseg profesionalnih dostignuća, svaki od naših lekara se konstantno usavršava u svim oblastima stomatologije, sa posebnim osvrtom na implantologiju - kaže direktor klinike dr Igor Stojanović i dodaje da se edukacija svih zaposlenih obavlja na različitim kursevima i seminarima akreditovanim po svim svetskim standardima.

Na sam implantat dobijate u Dental Plazi doživotnu garanciju proizvođača. Osim toga, zdravlje je, kao nešto najdragocenije, uvek na prvom mestu i zbog toga vam Dental Plaza predstavlja čvrst garant u očuvanju vašeg zdravlja. U slučaju gubitka i odbacivanja implantata, ponovnu ugradnju kod njih ne plaćate. Implantat će biti zamenjen o trošku klinike ukoliko i dalje postoje uslovi ugradnje u vidu kvaliteta kosti.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mixx

    21. maj 2021 | 10:12

    Pa toliko u i nama plate manje...

  • Prle

    21. maj 2021 | 10:56

    Cena svajcarskog materijala je priblizno ista svugde u svetu. Nema veze kolika ti je plata. Nece valjda Svajcarci da smanje platu i rade na tvojoj lepoti zato sto malo zaradjujes.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA