Koliko koštaju zubi na implantatima?

Sigurno se pitate koje je najbolje rešenje za vas usled delimične ili potpune bezubosti? Najbolje rešenje u slučaju nedostatka jednog, više ili svih zuba u gornjoj i donjoj vilici jeste ugradnja implantata

  • 7
Dental Plaza 2 Foto: Dental Plaza

Danas, u vreme kada se estetska stomatologija razvija velikom brzinom, sve je više stomatoloških ordinacija koje vam mogu ponuditi ugradnju implantata kao vid terapije u zbrinjavanju bezubosti jednog ili više zuba. Važno je izabrati stručnjaka i prepustiti se iskusnim lekarima. Takođe, važna je i cena implantata zuba, jer je ovo svakako intervencija za koju je potrebno izdvojiti malo veću količinu novca. Iskustvo koje ima zubar, cenovnik i sam pristup pacijentu, stavke su koje prave razliku.

Šta su zapravo zubni implantati?

Zubni implantati su veštački zamenici za koren zuba koji se ugrađuju u viličnu kost. Izrađuju se od titanijuma i njegovih legura. U odnosu na konvencionalna protetska rešenja, zubni implantati su trajniji i jači, te nude trajno rešenje upravo iz razloga što su funkcionalno i strukturno povezani sa kosti.

Zubni implantat je izrađen od biokompatibilnog materijala koji srasta s kosti, jer ga organizam ne prepoznaje kao strano telo. Onda kada zubni implantati srastu s kosti, oni funkcionišu jednako kao prirodni zubi. U potpunosti zamenjuju zube koji nedostaju, te vraćaju osećaj samopouzdanja i podižu kvalitet celokupnog života.

Dental Plaza 2 Foto: Dental Plaza

Individualan pristup svakom pacijentu je obavezan

Kada je reč o ugradnji implantata, plan terapije je različit i individualan za svakog pacijenta. Morate imati potpuno poverenje pre svega u ordinaciju kojoj ste poverili svoj osmeh, ali i zdravlje svoje usne duplje. Zatim, važno je poverenje u stručnost osoblja, implantologa i celog tima ordinacije. Pre same intervencije dobro se raspitajte kome ćete poveriti sebe i svoj osmeh. A kada se pomene zubar – cenovnik je nešto što je jedan od važnih faktora pri izboru. Pristupačne cene svakako su uvek prednost kada je izbor stomatologa u pitanju. Ukoliko još uvek ne znate kome biste poverili zdravlje svojih zuba, neka Dental Plaza klinika bude vaš prvi izbor.

Ugradnja implantata u Dental Plazi

Već dugi niz godina tim stručnjaka Dental Plaze rešava najteže slučajeve koji zahtevaju ugradnju implantata, o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata. Iskustvo u sprezi sa stručnošću, dovelo je do toga da nema nerešivih problema kada je ova stomatološka ordinacija u pitanju.

Ugradnja implantata, slobodno možemo reći, naša je uža specijalnost. Dugogodišnjim stručnim radom postali smo jedan od glavnih klijenata najvećih svetskih implantoloških brendova. Sklopivši partnerstva sa firmama ovog tipa, sve vrste implantata postale su nam dostupne bilo kada i u najkraćem roku, što se pokazalo važnim i vrlo praktičnim tokom rada sa pacijentima - kaže dr Igor Stojanović, direktor ove klinike.

Kada je ugradnja implantata u pitanju, iako retke, komplikacije su ipak ponekad i moguće. Međutim, to nije razlog za brigu i očajanje. Klinika Dental Plaza nudi svim svojim pacijentima doživotnu garanciju u slučaju bilo kakve komplikacije i besplatnu zamenu starog implantata novim.

Dental Plaza 2 Foto: Dental Plaza

Cena implantata zuba u Dental Plazi

Rekli smo već da kad god se pomene zubar, cenovnik je nešto što je možda i presudan faktor za posetu određenom stomatologu. Osim kvalitetne usluge važna je i pristupačna cena. Redovna cena implantata zuba u Dental Plazi u mnogome je pristupačnija od svih ostalih mesta na kojima možete dobiti istu uslugu mnogo manjeg kvaliteta. Međutim, ono što vas može zanimati je majska akcija tokom koje svoj novi osmeh možete dobiti po sniženoj ceni od 390e po implantatu. Idealno je vreme da sebe počastite novim zubima, jer zdrav i lep osmeh menja celokupnu ličnost.

Izborom Dental Plaze dobijate sve usluge na jednom mestu, a veliki tim lekara i osoblja potrudiće se da svojim znanjem i iskustvom sa ove klinike odete u potpunosti zadovoljni svojim novim osmehom.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA