Lako sam se udala sa novim zubima

Da li se zapitate nekada koliko se puta dnevno osmehnete? Jedna od stvari koje prvo primetimo na ljudima je svakako osmeh

  • 10
Dental Plaza 4

Foto: Dental Plaza

Osmeh, lepi i beli zubi su ključ za uspeh mnogih stvari u životu. Osobe sa lepim zubima imaju više samopouzdanja, te tako lakše napreduju kako na poslu, tako i na svim životnim poljima uključujući i ljubav. Estetska stomatologija danas je u ekspanziji, pa zaista ima mnogo opcija kako da sredite svoj osmeh – izbeljivanje zuba, fiksna proteza, fasete ili pak ugradnja implantata.

Uvek je pravo vreme da sredite osmeh

 

Ako ne volite i ne cenite sebe, neće vas ni drugi voleti i ceniti. Neće vas obasipati pažnjom ni vaš muškarac iz snova… A da li će ga i biti uopšte? Da se razumemo, ako vas neko neće voleti zbog krivih i žutih zuba, onda vam on ni ne treba u životu. Ali ukoliko novi zubi znače i novo samopouzdanje, novu energiju i novu ljubav – zašto ih konačno ne biste priuštili sebi?

Kažu da je osmeh najbolji lek za sve. I zato ga nemojte skrivati. Osmeh sa sobom donosi mnoge pozitivne stvari. Ljudi koji se više smeju su u većini slučajeva i uspešni ljudi. Da li ste to primetili? Postoje i oni koji skrivaju svoj osmeh, ali jedna žena to sebi svakako ne bi trebalo nikada da dopusti.

Sijajte bez ustručavanja

 

Koliko puta ste želeli da se nekome široko osmehnete, a onda se setili da vam se baš i ne dopada vaš osmeh? Koliko pute ste rukom skrivali zube kada ste bili najsrećniji? To više ne mora biti tako. Vratite samopouzdanje sredivši svoj osmeh. Novi zubi doneće i novo samopouzdanje, a ono je za lepotu itekako potrebno. Ono govori iz vas čak i kada vi ćutite. Ono je satkano kroz vaš hod, govor tela, način na koji pričate i kako se osmehujete. Smeh će vas i odati. Ukoliko imate manjak samopouzdanja to će se i videti. Ali, rešenje za sve postoji. Stručnjaci iz stomatološke ordinacije Dental Plaza dali su za vas neka od rešenja koja bi mogla da vas usreće.

Rešenje za sve – izbeljivanje, fasete, proteza, ugradnja implantata

Dental Plaza 4

Foto: Dental Plaza

Izbeljivanje zuba

 

Kafa, čajevi, crno vino, slatki sokovi… Sve to ostavlja tragove po vašim zubima. Takođe i cigarete ostavljaju mnogo posledica po vaše zube. Ukoliko imate zdrave zube i pravilan zubni niz, a želite da jednostavno ulepšate svoj osmeh – beljenje zuba je rešenje. Ono neće oštetiti vašu gleđ, a učiniće da se samopouzdanje u sekundi vrati. Prilikom izbeljivanja vaših zuba prvo će se zaštititi desni i tek se onda nanosi izbeljivac na vaše zube. Ovaj vid terapije je mnogo efikasniji i sa dužim rezultatima od pojedinih komercijalnih rešenja za izbeljivanje koje možete danas pronaći po apotekama. Pažljivo birajte gde ćete uraditi izbeljivanje zuba, jer mnoge ponude u kozmetičkim salonima mogu biti privlačne, a zapravo vrlo nekvalitetne i štetne po gleđ zuba. Izbeljivanje zuba treba da bude obavljeno strane stručnog lica- stomatologa.

Fasete za zube

 

Drugi popularan način da svoje zube dovedete do savršenstva na kome će vam pozavideti mnogi jesu keramičke fasete. Tajne njihovog uspeha jesu te što one reflektuju svetlost baš kao i prirodni zubi i tako će vaši zubi izgledati savršeno - imaće prirodan sjaj. Fasete su vrlo zahvalne za održavanje – otporne su na mrlje, imaju ravnu i glatku površinu, pa se hrana ne zadržava na njima. Vaši novi zubi biće savršeni za samo nekoliko poseta stomatologu.

Fiksna proteza

 

Ukoliko ste pak krili svoje zube zbog toga što su nepravilnog rasporeda, više ne morate da brinete ni za to. Danas su jako popularne fiksne proteze koje mogu za godinu dana ispraviti nepravilnosti zubnog niza. Nakon toga vam je omogućeno da se opet smejete svaki dan, bez ikakvog ustručavanja. Estetska stomatologija danas zaista pruža mnogo izbora.

Dental Plaza 4

Foto: Dental Plaza

Ugradnja implantata

 

Ukoliko vam nedostaje makar jedan zub, a svakako ukoliko vam nedostaje više zuba, ili ste pak ostali bez ijednog zuba – vi svakako JESTE kandidat za ugradnju implantata. Životno doba ne igra bitnu ulogu u planu terapije. Svi pacijenti stariji od 18 godina mogu biti kandidati kada je u pitanju ugradnja implantata. Važno je da je pacijentovo opšte zdravstveno stanje dobro, tj. da je zdrav.

Dakle, imate izbor. Više ne morate skrivati svoj osmeh. Očarajte svog muškarca iz snova i zasijajte u svom punom sjaju. Novi zubi sada su na dohvat ruke.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    25. maj 2021 | 13:44

    Inače ako nemaš te zube ne bi se udala..

  • ZVEZDA

    25. maj 2021 | 16:48

    Zezajte vi ali lepi zubi vracaju samopouzdanje, govore da vodis racuna o sebi a onda ces i o drugima. Jos je i bitnije koliko je bolesti prouzrokovano lošim zubima. Udaraju na zgobove, kosti, krvnu sliku, loš zadah, strada želudac zbog nedovoljnog žvakanja itd. Za smeh naprežeš samo jedan mišić na licu a za mrštenje mnogo više. A i OSMEH JE NAJBOLJI NAČIN DA NEPRIJATELJU POKAŽEŠ ZUBE!!! Kakvih muka ima kod raznih lekara i terapija, zubar je mala maca. Ne plašite se, malo po malo, skupite parice i želim vam lep osmeh i zdravlje!

  • Jaja

    25. maj 2021 | 16:12

    Lako sam se ozenio kada sam kupio mercedesa...pre, dok sam juga vozio, nisam imao sanse da se ozenim....hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA