Zaustavite‌ ‌opadanje‌ ‌kose‌ ‌uz‌ ‌pomoć‌ ‌jedinstvene‌ ‌formule

Opadanje kose je po definiciji progresivno stanje i traje ceo život

  • 1
Gubljenje gubitak kose ćelavljenje Foto: Shutterstock

Gubitak kose kod muškaraca može da se javlja u različitim oblicima i ima brojne uzroke, od kojih dominiraju genetika i hormonski uticaj. Opadanje kose je po definiciji progresivno stanje i traje ceo zivot.

Muški tip ćelavosti tzv. androgena alopecija je najčešći oblik gubitka kose i pogađa oko polovine svih muškaraca pre nego što napune 50 godina. Često sledi određeni obrazac gubitka kose, koji započinje podizanjem prednje linije kose, nakon čega sledi gubitak kose oko slepoočnica, a zatim duž čitave krune glave.

Ako mislite da imate predispozicije za ćelavost ili su vam se već pojavili prvi znaci opadanja kose - nemojte da čekate.

Kada se deluje na vreme, izazov opadanja kose kod muškaraca može da se prevenira!

Viviscal paleta proizvoda može vam pružiti tretman za zaustavljanje daljeg gubitka kose.

Zašto se javlja gubitak kose kod muškaraca?

Opadanje kose je normalan proces koji se odvija tako što se stare dlake nakon 2-6 godina rasta smenjuju novim. Dnevno je normalno da opadne do 100 dlaka. Medjutim, mnogi neće primetiti pojačani dnevni gubitak dlaka, ali hoće primetiti proređenost svoje kose. Zašto se ovo dešava?

Kod androgenetske alopecije, koja predstavlja najčešći tip opadanja kose kod muškaraca, kosa se polako tanji. Taj proces može trajati dugo, čak i godinama dok dlaka ne ispadne i više ne raste ponovo odnosno ne dolazi do njene obnove. Zato je veoma važno da utičete na dlake dok su one u ovoj fazi tanjenja, pre nego što se nepovratno ne izgube.

Što pre pomognete sebi da kontrolišete ovaj problem, veća je verovatnoća da ćete zadržati kosu koju imate i mogli biste imati koristi od novog rasta kose.

Budući da je većina uzroka gubitka kose genetske prirode, ne mora da znači da je to neizbežno stanje. Naprotiv, postoje mere koje možete preduzeti da usporite proces opadanja kose.

Takođe je važno imati na umu da nije svaki gubitak kose rezultat nasleđene osobine, što čini neke mere nege kose mnogo važnijim.

Viviscal preparati za muškarce je najprodavaniji svetski brend vitamina za obnavljanje rasta kose.

Viviscal Man je vitaminski suplement za rast kose, namenjen za muškarce. Kao naprodavaniji proizvod za kosu za muškarce u SAD, ovaj jedinstveni suplement obnavlja kosu i održava njen normalan ciklus rasta.

Viviscal Foto: Viviscal

Uključuje sledeće aktivne sastojke: vitamin C, Amino Mar kompleks, ekstrakt rastavića, cink, ekstrakt lanenog semena i kalcijum. Kao potpuno jedinstven preparat na tržištu, može da se pohvali savršenom formulom za podsticanje rasta kose kod jačeg pola.

Viviscal Man Full Force Shampoo sadrži jedinstveni AnaTel kompleks, koji produžava aktivnu fazu rasta dlake i time efikasno smanjuje opadanje kose. Bez parabena, sulfata i veštačkih boja.

Viviscal Foto: Viviscal

Viviscal Profesional je jedinstvena i obogaćena vitaminska suplementacija za regeneraciju kose, koja je podjednako namenjena i muškarcima i ženama koji se bore sa intenzivnim opadanjem kose.

Viviscal Foto: Viviscal

Viviscal preparati - Opadanje kose može da se spreči i leči!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA