Kako da jedete slatkiše, a da vas ne grize savest: Doktor otkriva na koji način da izbegnete kajanje

Dobra stvar je da slatko nije potrebno potpuno izbaciti iz ishrane

  • 0
foto Freepik.com foto Freepik.com

Da su slatkiši najveći "greh" većine ljudi, poznata je činjenica. Ipak, svi su svesni da šećer nije namirnica koja bi trebalo da se nalazi na svakodnevnom meniju. I pored toga, teško je odoleti svim tim slatkim delicijama koje nam se nađu u ponudi, posebno kada se radi o odmoru, gde većina ljudi na sve načine da sebi oduška.

Dobra stvar je da slatko nije potrebno potpuno izbaciti iz ishrane, a dr Saša Plećević, poznatiji kao Doktor Feel Good, objašnjava i na koji način.

U hotelu u Turskoj, gde je bio na odmoru, uvek je u ponudi bilo omiljene orijentalne poslastice - baklave. Dr Plećević kaže da su mu neki od gostiju hotela postavili pitanje, kako da odole i ne pokleknu pred omiljenim slatkišem.

@zona_zdravljaKADA JESTI SLATKIŠE!?♬ original sound - zona_zdravlja

- Ja sam za doručak jeo neku ribu, crni hleb i salatu. Za ručak ću samo baklavu i sladoled, dakle samo slatko. Za večeru ću opet jesti neku ribu i salatu, i to je to, zadovoljio sam svoju potrebu za slatkim. Pa kako biti u Turskoj, a da ne jedete baklavu? Ja jesam doktor koji priča da je šećer smrt, ali ne uvek, umereno je ok i to je to - rekao je Dr Filgud.

Inače, dr FeelGood autor je prvog i jedinog ONLINE programa "Zona zdravlja" po promo ceni od 3.999 dinara mesečno, a koji uključuje besplatan fitnes bicikl sa tabletom i potrebnim rekvizitima na revers, besplatan pregled, personalizovan program ishrane, individualno programiran trening, 24-časovnu kontrolu i podršku, kao i njegove savete lično. Dovoljno je samo 30 minuta tri puta nedeljno!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA