≫ 

Šta čeka mamu i tatu kad beba dođe na svet: "Dan za roditeljstvo" u Novom Sadu

Uz nesebičnu podršku Grada Novog Sada, Savetovalište "Bebiron" organizuje 5. septembra besplatna predavanja za sve buduće mame, tate, bake ili tetke, kao i sve one koji će sa mnogo ljubavi i topline brinuti o bebama

  • 1
Mama beba hrana Foto: Shutterstock

Kao i svaka promena u životu, tako i dolazak bebe unosi brojne nedoumice i nesigurnost u svet budućih roditelja. Sve je mnogo lakše ako imate koga da pitate. Stoga, ove nedelje, 5. septembra, od 12 do 16 časova, u Novom Sadu, na sva životna pitanja, odgovore vam pruža besplatna „Bebiron školica za trudnice i tate“.

Savetovalište „Bebiron“ je besplatno digitalno savetovalište za trudnice, mame i tate, koje danas broji 80.000 pratilaca. Nastalo je pre pet godina, iz potrebe da se u vreme digitalnih tehnologija, pronađe put za što lakšu komunikaciju sa svim roditeljima kojima je savet neophodan u bilo koje doba dana ili noći, svih 365 dana u godini.

Tim koji čine pedijatar, ginekolog i patronažna sestra svakodnevno svojim stručnim savetima pomažu roditeljima da bez straha zakorače u magičan svet roditeljstva.

Uz nesebičnu podršku Grada Novog Sada, Savetovalište "Bebiron" organizuje 5. septembra besplatna predavanja za sve buduće mame, tate, bake ili tetke, kao i sve one koji će sa mnogo ljubavi i topline brinuti o bebama.

Iskusni stručnjaci u svojim oblastima - ginekolog, pedijatar i patronažna sestra govoriće o svim fazama trudnoće, psihofizičkoj pripremi za porođaj, ali i o dojenju, ishrani, važnosti nege i majke i bebe, vežbanju tokom i nakon trudoće, masaži beba i trudnica.

Stručnjaci će budućim roditeljima pomoći da reše večite nedoumice - da li su mrak i tišina neophodni za san bebe, da li tetke i strine treba odmah da uskoče u pomoć, da li kuca sme da ostane u stanu…

Uvodnu reč održaće član gradskog veća za zdravstvo i jedan od najomiljenijih novosadskih ginekologa dr Dragan Stajić, koji će pozdraviti sve buduće roditelje i najaviti svoje kolege predavače koji će govoriti, a posle svakog predavanja svi učesnici imaće priliku da u neposrednom razgovoru sa predavačima otklone brojne nedoumice.

Predavanje će biti održano 5. septembra, od 12 do 16 časova u Dunavskom parku kod Saletle, a za sve prijavljene trudnice pripremljeni su vredni poklon paketi.

Zainteresovani svoje mesto u Bebironovoj školici mogu obezbediti putem mejla bebiron@savetovalistebebiron.com ili putem DM-a na Instagram nalogu Savetovališta Bebiron.

Video: Ma šta kažeš! Poslušajte preslatki razgovor tate i dvogodišnjeg sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рј38

    1. septembar 2021 | 15:21

    Правите "баук" од родитељства,зато нам тако и иде!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA