≫ 

Celulit i salo stvara kombinacija hrane koju svi vole: Doktor otkriva 2 glavna krivca

Ovakav obrok najčešće biraju deca, mada ni odrasli nisu imuni

  • 2
Žena tužna kilogrami debljina ogledalo Foto: Shutterstock

Omiljeni doručak mnogim generacijama je krem namazan na hleb, ali mnogi i ne pretpostavljaju kako ova kombinacija može da se odrazi na našu figuru.

Dr Saša Plećević, poznatiji kao Doktor FeelGood, objašnjava da upravo čokoladni krem namazan na hleb može da bude krivac za pojavu omraženog celulita i salčića na stomaku koji muče mnoge - od devojčica i dečaka, do žena i odraslih muškaraca.

- U jednom parčetu hleba nalazi se oko 30 grama šećera, a isto toliko šećera se nalazi i u 50 grama krema, koliko obično namažemo na hleb - objašnjava dr Plećević.

On, ujedno, objašnjava i koja količina šećera se krije u jednom takvom obroku.

- To je kao da ste pojeli 12 kockica šećera, odnosno 60 grama šećera. To je ono što pravi celulit i salčiće na stomaku, zato bi bilo dobro da ovu kombinaciju izbegavate.

 

@zona_zdravljaOvo vam najviše pravi celulit i salo na stomaku😱♬ original sound - zona_zdravlja

Inače, dr FeelGood autor je prvog i jedinog ONLINE programa "Zona zdravlja" po promo ceni od 3.999 dinara mesečno, a koji uključuje besplatan fitnes bicikl sa tabletom i potrebnim rekvizitima na revers, besplatan pregled, personalizovan program ishrane, individualno programiran trening, 24-časovnu kontrolu i podršku, kao i njegove savete lično. Dovoljno je samo 30 minuta tri puta nedeljno!

Video: Influenserka postala poznata zbog pozadine sa celulitom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanja

    26. oktobar 2021 | 17:46

    Pa "dr" na sta da ga mazem...Na paradajz da ne bi bilo previse secera... Ajde pusti nas da jedemo, dok jos mozemo da kupujemo jer kako su cene hrane skocile daj Boze da u buducnosti imamo i hleba da jedemo a ne jos da mislim sta- na sta da mazem...

  • 🌞

    26. oktobar 2021 | 21:14

    Naj zdravije je past trave. Ništa nije više zdravo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA