≫ 

Zašto malo jedemo kuvanu hranu i da li je baš sva junk food toliko loša?

U novoj epizodi podcasta "Teorija zdravlja" saznajte sve što ste hteli da znate o holističkom pristupu zdravlju, a niste imali koga da pitate

  • 0

Kada pričamo o zdravlju u današnjem modernom vremenu uvek se lakše odlučimo za neke moderne dijete koje nam se serviraju uglavnom sa zapada, a zaboravljamo našu tradicionalnu hranu.

Kad pogledate slike vaših predaka, deka, baka, videćete da je na tim slikama malo gojaznih ljudi, a tajna je u tome što su jeli tradicionalnu kuvanu hranu.

Da li je vreme da se vratimo tradiciji i da umesto modernih jela jedemo naša tradicionalna - punjene paprike, sarmu, kuvani grašak, pasulj, sočivo, podvarak, sladak kupus sa mesom...?

Upravo o ovoj temi govori prof. dr Svetlana Stanišić sa Univerziteta Singidunum.

Ujedno, ona vam otkriva da i sva takozvana junk hrana nije baš nezdrava, ako se jede u umerenim količinama.

Pogledajte i poslušajte novu epizodu podcasta "Teorija zdravlja" na početku teksta i možete da naučite mnogo stvari.

Video: Podcast: Teorija zdravlja #1: Fitnes ishrana nije uvek zdrava, nekad ima i nekih negativnih efekata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA