≫ 

Ovu namirnicu je poželjno redovno imati u ishrani: Snižava holesterol i čuva srce

 ≫ 

Pored kačamaka, koji je najpoznatije jelo od ove vrste brašna, od njega se mogu spremati proja i palenta

Komentari

  • Ramzaj

    14. januar 2022 | 18:47

    Interesantno je da vec par dana na raznim portalima je slicna tema i svuda pisu da kukuruzno brasno ne sadrzi gluten, a ljudi alergicni ili intolerantni na isti ne jedu kukuruz jer kazu sadrzi gluten, vrlo konfuzno.. Drugo, to sto sadrzi malo secera ne znaci da ga u organizmu nece biti mnogo jer sadrzi mnogo ugljenih hidrata, a isti se u organizmu pretvara u secer. Mada je to daleko kvalitetniji secer od onoga koji unosimo putem zasladjivaca (bez obzira o kojem se radi) ljudi koji se ne bave sportom ili nekim fizickim radom ne bi trebalo da preteruju. Trece, i najbolnije, je to sto je kukuruz uz soju zitarica koja se ubedljivo najvise genetski modifikuje, a kako zivimo u salama drzavi blago receno treba biti oprezan 101%!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA