≫ 

Najbolje rešenje za prijatan vazduh u vašem domu

Uobičajeni zagađivači su alergeni koje otpuštaju biljke i unutrašnja prašina, dok se štetne čestice proizvode i u toku kuvanja hrane i čišćenja doma

  • 0
Philips air Foto: Promo/Philips air

Kada se suočimo činjenice da u zatvorenom prostoru provodimo više od 85 odsto vremena, a da vazduh može biti i do dva do pet puta zagađeniji nego na otvorenom, shvatićemo da, iako ni malo prijatne, jesu zapravo stvar na koju možemo sami da utičemo.

Velika je zabluda da ćete se od zagađenja skloniti kada se zatvorite u kuću ili stan.

Zagađivači vazduha ulaze u dom ne samo kroz vrata i prozore, već i kroz prirodnu ventilaciju.

Uobičajeni zagađivači su alergeni koje otpuštaju biljke i unutrašnja prašina, dok se štetne čestice proizvode i u toku kuvanja hrane i čišćenja doma.

Vazduh u zatvorenom prostoru bilo da je to posao, kuća, škola ima direktan uticaj na naše zdravlje, a mi  možemo imati direktan uticaj njegovo kvalitet.

Zagađen vazduh na mnoge načine utiče nepovoljno na naše zdravlje od problema sa disanjem, glavobolja sve do iritacija na koži i bolova u stomaku.

Kako je u toku zimski period, aparati za kuvanje rade punom parom, a više su upotrebi i razne sveće, što svakako utiče na kvalitet vazduha, jasno je da ćemo naći rešenje, a ono može biti samo jedno - prečišćivač vazduha.

Philips air Foto: Promo/Philips air

Zašto baš Philips prečišćivači

Philips prečišivači vazduha kontrolišu kvalitet i čistoću vazduha 1000x u sekundi, imate potpuno kontrolu uređaja pomoću aplikacije, a najbolje od svega je što od nevidljivih štetnih čestica prečiste vazduh za samo pet minuta u prostoriji od 20m2.

Osim zagađenog vazduha, ovo je ključni korak u borbi protiv bakterija, virusa, alergena i buđi. Philipsovi prečišćivači vazduha uklanjaju 99,97 odsto alergena, 99,9 odsto virusa, bakterija i gljivica.

Sa više od 40 godina iskustva u proizvodnji i dizajniranju uređaja za poboljšanje kvaliteta vazduha, Philips kompanija ima cilj u kome i uspeva - da zaštiti zdravlje ljudi i poboljša kvalitet vazduha.

Njihovi prečišćivači eliminišu 99,97 odsto štetnih čestica veličine 0,003 um, što je 800 puta manje od PM2,5 i manje od najmanjeg poznatog virusa.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA