Halid Bešlić: Kako sam pobedio šećer

U trenutku kada mi je otkriven, imao sam 14 jedinica tromesečni prosek

  • 4
Halid Bešlić Foto: Mirza studio

Sa tabletama sam ga držao pod kontrolom, ali sa CuraLin-om sam došao do idealnog proseka, pa mi tromesečni prosek ne prelazi 6 jedinica. Sada sam došao do idealnog stanja! – tvrdi Halid Bešlić, poznati pevač narodne muzike, sa čijim je numerama, pa i onim filmskim, upoznat ceo region.

Autor megahitova i maestralni izvođač sevdalinki godinama se bori sa dijabetesom tip 2 i u tome ima svu potrebnu podršku lekara. Kako objašnjava, "uz pomoć raznih tableta" uspevao je da drži šećer koliko-toliko pod kontrolom, a onda se upoznao sa CuraLin-om i nakon nećkanja da ga uopšte proba, danas kaže da se nijednog trenutka nije pokajao, već naprotiv!

– Oduševljen sam! Prednost CuraLin-a je i to što je prirodan, dakle, napravljen od prirodnih sastojaka. A uz to je i veoma efikasan. Koristim ga već nekoliko meseci i moj šećer je danas u sasvim normalnim vrednostima. Idealno!

On je samo jedan od mnogobrojnih korisnika biljnog suplementa CuraLin. Reč je o 100% prirodnom dodatku ishrani, koji su 2016. proizveli lekari Kliničkog centra u Tel Avivu u Izraelu, i namenjen je onima koji boluju od dijabetesa tip 2. Svoja znanja izraelski naučnici zasnovali su na iskustvima medicine ajurveda, stare hiljadama godina, pa je iz tog razloga ovaj preparat potpuno prirodan i neškodljiv.

CuraLin Foto: 5magazine

U svojim laboratorijama usavršili su odnos različitih biljaka, među kojima su kurkuma, cimet, amla, gorka dinja, srebrna svilenica, piskavica, jambolan, ali i biljke koje rastu na obroncima Himalaja kao što su Swertia chirayita (chiretta) i nepalski kutki, koje kao krajnji rezultat imaju izuzetno brzu efikasnost kao pomoć u lečenju dijabetesa tip 2. Efekti su vidljivi već nakon sedam dana pravilne upotrebe, što nije svojstveno nijednom drugom biljnom preparatu!

CuraLin je, zbog svojih rezultata, već prisutan na čak 55 tržišta širom sveta – u SAD, Engleskoj, Italiji, Austriji, Španiji…, a od sada je dostupan i na području bivše Jugoslavije. CuraLin je prihvaćen od Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, testiran i odobren od referentne laboratorije u Kragujevcu i registrovan u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije.

Sa CuraLin-om su upoznati i endokrinolozi Kliničkog centra Srbije.

– Kombinacija klinički ispitanih biljaka utiče na snižavanje nivoa glukoze (šećera) u krvi i pomaže u regeneraciji i odmašćivanju beta ćelija pankreasa, koje su direktno zadužene za proizvodnju i distribuciju prirodnog insulina u organizmu – objašnjava dr Miloš Stojanović, specijalista interne medicine sa supspecijalizacijom iz endokrinologije. On je već 30 godina na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma pri KCS, a član je Društva endokrinologa iz SAD i Velike Britanije. U svojoj biografiji ima više od 20 stručnih radova. On dodaje i da zbog ovog poslednjeg pomenutog efekta, naučno dokazanog u kliničkim studijama, korisnici imaju osećaj potpune svežine, lakše savladavaju dnevne obaveze i u celosti imaju više energije.

Studije u svetu su pokazale da je suplement CuraLin veoma efikasan i da su ljudi pomoću njega smanjili upotrebu lekova, pa čak i insulina. CuraLin je izuzetno bezbedan i dokazano nema bitnih kontraindikacija – potvrđuje i dr Stojanović i najavljuje:

– Zbog svega što smo imali prilike da čujemo o ovom proizvodu, ali i da se u to lično uverimo, na Institutu za endokrinologiju KCS planira se klinička studija. Očekujemo da i ovde dobijemo naučnu potvrdu o efikasnosti CuraLina-a, koju su već utvrdile studije u svetu.

Među korisnicima CuraLin-a koji su podelili svoje sjajno iskustvo nalazi se i glumac Emir Hadžihafizbegović:

– Meni je CuraLin život promenio! Ja se od 1996. rvem sa šećerom. Svašta sam probao, pratili su me sjajni lekari, a na insulinu sam 12 godina. Ali otkako sam počeo koristiti CuraLin, ja sam se, narodnim jezikom rečeno, ponovo rodio. Sišao sam sa tri insulina na dva, a uskoro ću sići i na jedan.

Emir Hadžihafizbegović Foto: Mirza studio

I čuveni akademik Asim Kurjak, ginekolog sa čijim je autoritetom upoznata cela bivša Jugoslavija, i lider mnogih međunarodnih naučnih zajednica, saglasan je sa 97% ispitanika kod kojih je kliničkim studijama već dokazana efikasnost dodatka, bez ijednog neželjenog dejstva ili negativne posledice, ukoliko se prate uputstva lekara ili stručnjaka:

– Ja više ne znam šta su visoke doze šećera u krvi. Osećam se sasvim sigurnim i, što je još važnije, osećam se potpuno zdravim. A za to su sve zaslužne CuraLin kapsule, jer sam sve ostalo, ne samo terapije nego i šetnje i dijete, i ranije praktikovao.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA