Neverovatna fotografija otkriva simptom na koji bi sve mame koje doje trebalo da paze

Mama je na Instagramu podelila fotografije svog mleka pre zaraze korona virusom i kad je dobila kovid - razlika u boji je očigledna

  • 0

Omikron varijanta korona virusa daje uglavnom blaže simptome i većina pozitivnih će imati utisak kao da ima prehladu. Ali, sada je otkriven čudan simptom za koji bi sve mame koje doje bebe trebalo da znaju.

Mama dvoje dece, Ašmiri, podelila je na Instagramu upečatljivu fotografiju na kojoj tvrdi da je njeno mleko postalo zeleno kada su ona i njena beba postale pozitivne na novi korona virus.

Ašmiri je podelila sliku dve kesice majčinog mleka, uz objašnjenje da je jedna nastala pre, a druga posle zaraze virusom SARS-CoV-2.

Kesu sa leve strane, u kojoj se vidi belo mleko, Ašmiri tvrdi da je izmlazala pre nego što su ona i njena kćerka bile pozitivne na novi korona virus, a drugo mleko zelene boje je, objašnjava, izvukla iz svojih grudi pošto se njena porodica, kao i ona, razbolela od novog korona virusa.

Mlada majka navodi da je bila zaprepašćena kada je videla kako se promenila boja njenog mleka, ali i uzbuđena jer je verovala da su promene posledica toga da njeno telo proizvodi dodatne hranljive materije za ishranu njene devojčice.

- Možda izgleda malo ružno, ali ova neverovatna promena boje je dokaz da antitela u mleku ove majke rade svoje! I rade kako treba - napisala je Niki Jurkuc, izvršna direktorka australijske roditeljske organizacije “Tini Hearts Education”.

- Kada dojimo, naša tela dosledno rade ono što bi se moglo nazvati skeniranjem celog tela, i našeg i tela naše bebe, kako bi stvorila savršeno majčino mleko za optimalno zdravlje naše male ljubavi, kao i za oporavak od bolesti. Prilično je zapanjujuće kada razmislite o tome.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Follow for EMPOWERMENT ✊ (@tinyheartseducation)

Majčino mleko se često naziva „tečnim zlatom“ zbog njegove sposobnosti da prilagodi hranljive materije potrebama bebe.

Stručnjaci podsećaju da promena boje majčinog mleka ne mora uvek da bude u vezi sa promenom zdravstvenog stanja majke. Naime, zeleno mleko takođe može da bude uzrokovano hranom i pićem koje majka konzumira - zelenim povrćem, algama ili vitaminskim suplementima u visokim koncentracijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA