Boom Box proizvodi od ovsa: Zdrav, hranjiv i ukusan obrok nadohvat ruke

Boom Box proizvodi idealno su rešenje kada žurite, a želite da pojedete nutritivno kvalitetan obrok

  • 0
Boom Box Foto: Promo

Zdrave namirnice i način života više nisu samo izbor, već potreba svakoga ko vodi računa o sebi i najvažnijem resursu koji poseduje - o zdravlju. Iako se vreme ubrzano menja, tempo života je prilično brz, ali zdravi obroci i kvalitetne namirnice ostaju prioritet.

Nekada je za zdravu hranu većini ljudi asocijacija bila bezukusnu hrana, ali to više nije tako.

Danas je, pored toga da namirnice budu zdrave i kvalitetne, imperativ da im se ne dodaje šećer, o čijem unosu veoma treba voditi računa.

Verovatno pomišljate da je nemoguće imati sve, ali nas Boom Box proizvodi uveravaju u suprotno. Poznati i kao ovseni brend, Boom Box ima četiri kategorije proizvoda: ovsene kaše, granole, ovsene keksiće i biljne napitke.

Organskog su porekla, poseduju BIO sertifikat i napravljeni su u saradnji sa nutricionistima. Boom Box proizvodi idealno su rešenje kada žurite, a želite da pojedete nutritivno kvalitetan obrok, koji će vas zaistiti i obezbediti vam dovoljnu količinu energije da nastavite dan.

Kaše i granole su obrok nadohvat ruke, a njihova praktična pakovanja će vam omogućiti da ih spakujete i u najmanju torbu ili džep i jedete kad god poželite.

Keksi su spakovani u mala, ali praktična pakovanja, pa su idealno rešenje za užinu, obrok u pokretu ili kada poželite da se zasladite. Ni najveći slatkoljupci neće im odoleti, a jedini izazov biće za koji da se odlučite.

Ono po čemu se Boom Box izdvaja na policama supermarketa jesu i prepoznatljive boje. Granole, keksići, kaše i biljni napici upakovani su u pastelne boje, koje se razlikuju i od ukusa do ukusa.

Ukoliko se odričete kravljeg mleka jer ste osetljivi na laktozu ili ono ne prija vašem stomaku, pridržavate se određenih načina ishrane, bilo da su veganski ili vegetarijanski, kvalitetna zamena je veoma dostupna.

Ovseno mleko idealno je za sve kojima je potrebna opcija bez laktoze. Ovas daje hranjive sastojke poput kalijuma, koji pomaže u održavanju zdravog nivoa krvnog pritiska, i govžđe, koje je značajno u sprečavanju anemije.

Boom Box proizvodi namenjeni su svima: od malih do velikih, preko sladokusaca do onih probirljivih, ali im je svima jedno zajedničko - žele da jedu kvalitetno, ukusno i zdravo.

Zašto baš ovas?

Ovas je namirnica bogata vlaknima, posebno beta-glukanom, vitaminima, mineralima i antioksidantima. Jedini je izvor i avenantraida, jedinstvene grupe antioksidanata za koje se veruje da štite od srčanih bolesti.

Veoma je poželjan u svakodnevnoj ishrani i značajnu pažnju dobija kao zdrava namirnica, jer ima veliki broj zdravstvenih prednosti. Ovas pomaže u snižavanju šećera u krvi i lošeg holesterola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA