Hejli Biber otkrila moćan metod protiv anksioznosti: Vežba koja daje sjajne rezultate

Ona tvrdi da joj ova tehnika uklanja simptome poremećaja sa kojim se u jednom trenutku života suočava barem 30 odsto populacije

  • 0
Hailey Baldwin Hejli Biber Foto: Profimedia/Matt Winkelmeyer/Getty images

Manekenka Hejli Biber zatvorila je "Mesec svesti o mentalnom zdravlju", podelivši kako neguje svoje mentalno i emocionalno blagostanje.

U video-snimku objavljenom na njenom YouTube kanalu, manekenka i osnivač brenda za negu kože otkrila je priču o tehnici brojanja disanja za koju tvrdi da joj pomaže u ublažavanju simptoma anksioznosti u najkraćem mogućem roku.

Njen metod podrazumeva tri sekunde udisanja, a zatim izdisanja u trajanju od sedam sekundi i potom ponavljanje ovog procesa.

- Zaista mi je pomoglo u trenucima kada sam osećala veliku anksioznost - kaže Hejli.

Ona je takođe redovno odlazila na terapiju poslednje četiri godine, rekavši da je, iako je u početku imala defanzivan stav prema tome, terapija je za nju postala neophodna:

- To je prostor u kom se osećam zaista bezbedno da mogu da pričam o tome šta se dešava u mom umu, da govorim stvari naglas, da se osećam sigurno i da me niko ne osuđuje.

Ona radi sa terapeutom da bi prevazišla svoju sklonost da ugađa ljudima i da se nosi sa negativnim komentarima koje dobija na društvenim mrežama.

- Sada pokušavam da imam najzdraviji mogući odnos sa društvenim mrežama. Učim i još se razvijam kako bih bila ranjiva i otvorena, umesto da pokušavam da budem zatvorena i sabrana sve vreme - kaže Hejli.

Biber je napravila video u partnerstvu sa BetterHelpom, onlajn platformom koja pruža usluge iz oblasti mentalnog zdravlja.

Video: Ovo su najveći paničari horoskopa. Da li ste među njima?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA