Svetski priznati estetski hirurg iz Turske, dr Nuri Soysal, dolazi u Beograd: Od lica pravi remek-delo

Ovaj cenjeni stručnjak iza sebe ima na hiljade obavljenih operacija i prezadovoljnih pacijenata

  • 4
Dr Nuri Soysal FOTO: Telegraf

Doktor Nuri Soysal je jedan od najboljih turskih i evropskih rekonstruktivnih hirurga, a od 22. septembra boravi i prima pacijente u Beogradu, u opštoj bolnici Acibadem Bel Medic.

Doktor Nuri iza sebe ima hiljade obavljenih operacija, a njegovi pacijenti su i poznate ličnosti koje vrlo često ulepšava svojim hirurškim umećem. Inače, dr Nuri je načelnik rekonstruktivne hirurgije u vodećoj turskoj Internacionalnoj bolnici Acibadem.

- Da bismo napravili savršen nos, moramo uzeti u obzir celo lice, njen oblik, telo, starost, širinu glave, kao i ulogu drugih organa - rekao je za Telegraf dr Nuri i dodao:

- Sve treba uzeti u obzir, ne samo "ovaj ugao je ovakav, onaj ugao je drugačiji", zato što treba da razmišljamo o trodimenzionalnom nosu na trodimenzionalnom licu. Tako da, ne radi se samo o jednoj stvari kad je reč o savršenom nosu. Potrebno je postići harmoniju celokupnog lica.

Doktor ističe da je "profil jako važan za lice, ali da se ne razmišlja toliko o njemu.

- Tri organa čine profil: čelo, nos i brada, tako da treba razmišljati da sva tri organa budu prilagođena jedan drugom. Ako o tome ne mislimo, možemo da napravimo savršen nos, ali oblik profila je drugačiji i onda dobijamo tzv. "galeb lice" - dodaje hirurg.

Doktor ističe da ljudi u poslednje vreme žele da izgledaju što je prirodnije moguće, ali da se taj trend menja iz minuta u minut.

Konsultacije, odnosno pregled kod doktora možete zakazati pozivom na sledeće brojeve: 011/309 1000, 060/309 1000 ili putem Facebook i Instagram messenger-a. Za zakazivanje iz inostranstva pozovite preko Viber ili Whatsapp aplikacija na broj: +381 60 309 1070.

Cena konsultacije / pregleda iznosi 18.000 dinara.

Doktor Nuri Soysal od 22. septembra boravi i prima pacijente u Beogradu, u opštoj bolnici Acibadem Bel Medic.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    13. septembar 2022 | 12:13

    Koliko ja znam čelo,nos i brada nisu organi već delovi tela.

  • Ivan

    13. septembar 2022 | 16:07

    Bar u Srbiji ima puno posla, mali je Dubai koliko mi imamo starleta!

  • Mladic

    13. septembar 2022 | 17:36

    Au sta je starleta kod nas ima posla za buducih 20 god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA