Vreme čitanja: oko 2 min.

Posle preležane tuberkuloze kašalj me je dugo pratio i nisam mogao da se nadišem: Ovo mi je pomoglo!

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bio-Teo mi je poboljšao kvalitet života"

  • 1
Pravilno kašljanje, kijanje, zaustavljanje širenje virusa Foto: Shutterstock

-Bio-Teo mi je poboljšao kvalitet života – počinje priču Nenad (52). – Pre 24 godine preležao sam tuberkulozu i to se odrazilo na moj nervni sistem i nestabilno zdravlje u periodu nakon toga. Imao sam terapiju, lečio sam se, ali u skorije vreme, nisam mogao da se nadišem, kašalj me je dugo pratio, i otežavao disanje.

-Takođe, nisam mogao ni da se naspavam. Sa lekovima se nisam baš dobro "slagao", pa sam pokušao da potražim pomoć i među biljnim preparatima, naročito kada su se već "nanizale" godine, i morao sam da uradim nešto ozbiljnije po pitanju svog zdravlja.

-Na internetu sam pronašao proizvode Bio-Teo Centra, i informisao sam se o njihovim biljnim preparatima. Pošto verujem u moć biljaka, u obližnoj apoteci sam nabavio sam Bio-Teo komplet br. 6 za pluća i disajne puteve i po preporuci farmaceutkinje i Bio-Teo biljne kapi br. 16 ImunoDetox.

Kako ističe gospodin Nenad, posle dva kompleta već se osetilo poboljšanje.

-Popio sam ukupno tri kompleta i sada pravim pauzu. Otišao sam na kontrolu i lekar mi je rekao da je spirometrija "kao u mladića", a to i sam mogu da osetim, jer toliko sam se uželeo vazduha da ne mogu da verujem da ponovo dišem punim plućima!

-Ranije sam stalno osećao težinu u njima, kao da mi je neko okačio teg o grudi. Sada je to nestalo i veoma sam rasterećen. Takođe, kiseonik u krvi mi je na normali, što se dugo nije desilo. Zakazan mi je CT za mesec dana, i na osnovu mog sadašnjeg stanja, siguran sam da će rezultati biti dobri.

BIO-TEO KOMPLET BR. 6 ZA PLUĆA I DISAJNE PUTEVE

Bio-Teo biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve sastavljen je od 2 različita proizvoda (seta biljnih kapi) namenjen zdravlju respiratornih organa.

BioTeo Foto: Promo
  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta;
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma;
  • Rastvara i smekšava sluz;
  • Pomaže kod angine, bronhitisa i traheitisa;
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj;
  • Olakšava kašalj, pomaže kod astme i upale pluća;
  • Olakšava tegobe HOBP (hroničnog oboljenja pluća);
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća;
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Cena Bio-Teo biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 2340 rsd za Srbiju, 39 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru. Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE, u obližnjoj apoteci (kliknite ovde za spisak apoteka) ili pozivom na sledeće brojeve telefona:

Srbija: +381 62 336 336

Bosna i Hercegovina: +387 65 945-825

Crna Gora: +382 69 244-404

Ukoliko imate alergijski bronhitis ili astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz Bio-Teo komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox.

U APOTEKAMA (kliknite ovde ili na sliku za spisak):

Foto: Google Maps

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    14. septembar 2022 | 11:37

    Tuberkuloza ne može da se prelezi. Ona može samo da se žaleći, ali ostaje prisutna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA