Ima kancer i još dve godine života, ali ne odustaje: Sebe naziva "kraljem hemioterapije"

Njegov pozitivan stav prema životu doneo mu je popularnost i 2,9 miliona pratilaca na TikToku

  • 0

Iain Liam Vard je influenser koji je postao poznat po objavama u kojima promoviše zdrav način života i sreću koji takav život donosi. Kada prvi put ugledate fotorgafiju ovog čoveka, prvo što ćete primetiti je pozitivna energija kojom zrači, te će malo ko pomisliti da ovaj momak odbrojvaa poslednje dane svog života.

Naime, njemu je 2019. godine dijagnostikovan rak mozga trećeg stepena i doktori su mu rekli da ima još pet godina života.

Iako je dijagnoza bila poražavajuća, on je odlučio da poslednje godine života živi punim plućima.

- Bila je 2019. godina kada sam se prijavio za medicinsko ispitivanje. U okviru ispitivanja urađena mi je magnetna rezonanca na mozgu i otkriven je mali, navodno bezopasan tumor. Kasnije skeniranje pokazalo je da raste, tako da sam dve nedelje nakon mog 31. rođendana bio zakazan za operaciju mozga, tokom koje sam morao da budem budan i da pričam sve vreme. Nedelju dana kasnije potvrđeno je da imam treći stadijum raka mozga - rekao je on.

Iain sebe naziva "kraljem hemioterapije", a njegov pozitivan stav prema životu doneo mu je popularnost i 2,9 miliona pratilaca na "TikToku".

Kako bi pokazao drugima da osobe sa zdravstvenim ili mentalnim problemima ne moraju da budu definisane njihovim stanjem, Iain je počeo da trči maratone pomoću kojih prikuplja novac za osobe obolele od raka. 

@thekingofchemo If you only do 1 semi productive thing today. Follow this channel and help raise money for something that will effect you at some point in you life. If you want to do more. Share it with everyone you know. #start2023 #start2023right #newyearnewme #inspirationalvideo #dontletthemwin #socialmediagrowth #selfbelief #humour #braintumour #killcancer #curecancer #motivationalvideo #doitforthem #doitforyourself #friendsandfamily #nodonation #dontdonate ♬ Green Green Grass - George Ezra

- Razmislite o tome šta je Stiven Hoking mogao da pruži svetu, a da nije mogao čak ni da pomeri usta da progovori. Znao sam da to što imam rak može privući ljude da daju u dobrotvorne svrhe. Smatram da sam dužan da prikupim novac za sve ljude koji boluju od raka - zaključio je on, a prenosi "Express".

Iain svakodnevno na "TikTok" profilu objavljuje video-snimke u kojima priča o svom stanju i širi pozitivnu energiju.

Video: Joland je izlečila sina od kancera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA